Noi tensiuni in USL: PNL Bacau nu vrea dinozauri ca Hrebenciuc si Sechelariu (Ziare.com)

Dupa disputele dintre PNL si PSD, pe de o parte, si PC pe cealalta parte, cand s-a vehiculat chiar iesirea conservatorilor din USL, in Opozitie a izbucnit un nou scandal.

Discutiile in contradictoriu in interiorul USL continua la Bacau, unde liberalii lanseaza un atac dur la adresa „dinozaurilor” din PSD. „Salutam incercarile de reorganizare a municipalei Partidului Social Democrat Bacau, semnalate de presa locala. Probabil, PSD a inteles in cel de-al doisprezecelea ceas ca, fara o curatenie generala in cadrul organizatiei, colaborarea cu PNL va fi dificila, deoarece nu suntem despartiti doar de bariere ideologice, ci si de viziuni diferite privind administrarea banului public si mai ales, de istoria incarcata a ultimilor 20 de ani, in care unii dintre noi am inteles sa lucram pentru cetatean, iar altii au ales sa lucreze pentru ei si clanurile lor”, se arata intr-un comunicat al PNL Bacau.

Liberalii sustin ca sunt decisi sa colaboreze pentru ca USL sa se transforme intr-un proiect al viitorului, insa refuza vehement orice cooperare cu pesedistii Victor Hrebenciuc, Corneliu Iacobov ori Sergiu Sechelariu. „Asadar, PNL Bacau mai spune o data: USL poate fi un proiect al viitorului si nu al oamenilor trecutului, USL poate fi un proiect al democratiei, nu al hotiei, poate fi un proiect al tinerei clase politice, nu al dinozaurilor. Suntem pregatiti sa colaboram, dar pentru aceasta este nevoie de o reforma morala a socialistilor bacauani. Oameni ca Hrebenciuc, Iacobov si Sechelariu nu au ce cauta la masa USL Bacau”, puncteaza comunicatul liberalilor.

Etichete:, , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: