Agerpres – Suceava: Liderii USL ameninţă cu redeschiderea dosarelor lui Gheorghe Flutur

Liderii Uniunii Social Liberale ameninţă cu redeschiderea dosarelor penale în care a fost cercetat prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Gheorghe Flutur.

Co-preşedintele USL, liderul Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Suceava, că dosarul lui Flutur poate fi redeschis la fel cum a fost redeschis în cazul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. ‘Dacă ei ne spun ce o să se întâmple când vor câştiga alegerile, să le spunem şi noi ce se va întâmpla când vom câştiga noi. Să le spunem şi noi că, dacă a fost închis dosarul lui Flutur o dată, cred că se poate redeschide dosarul, aşa cum s-a întâmplat cu Vântu, pentru că nu se poate ca oameni care fac abuzuri, care manevrează banii publici ca pe banii lor de buzunar sau ca pe banii partidului să-şi facă de cap’, a afirmat Antonescu.

La rândul său, celălalt co-preşedinte al USL, liderul Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, şi-a manifestat regretul pentru închiderea dosarului Flutur pe timpul guvernării PSD. Liderul PSD a spus că îşi doreşte să redevină pentru câteva luni procuror, pentru a lucra la dosarul lui Flutur.

Etichete:, , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: