Comunicat TNL referitor la prezenta M.S. Regele Mihai I al Romaniei în fata Parlamentului, 25 octombrie 2011

O delegație a Tineretului Național Liberal, formată din 30 de reprezentanți din toate regiunile tării, a participat astăzi la ședința solemnă în cadrul căreia M.S. Regele Mihai I al României s-a adresat Parlamentului României.

Într-o țară în care democrația este profund lezată, în care anormalitatea a devenit normă, în care respectul pentru trecut nu se regăsește niciunde în discursul actualilor conducători, M.S. Regele Mihai, prin discursul său, a lansat un mesaj de unitate și revenire la normalitate.

Discursul Majestății Sale a reușit, în același timp, să surprindă realitățile crunte cu care se confruntă în prezent România și să readucă speranța și încrederea în ”mersul României europene”. La încheierea discursului regal, Florin Alexe, președintele TNL, a declarat: ”A fost o onoare pentru Tineretul Național Liberal și pentru mine, ca președinte al acestei organizații, să luăm parte la acest moment simbolic care se va întipări în cărțile de istorie. Mesajul final din discursul M.S. Regelui Mihai I este deopotrivă o mustrare adusă conducătorilor de astăzi și conștientizarea faptului că noi, ca tineri, avem responsabilitatea de a construi o țară «statornică, prosperă și admirată în lume», așa cum spunea Majestatea Sa”.

Tineretul Național Liberal mulțumește Majestății Sale pentru întreaga Sa viață pusă în slujba poporului român și Îi adresează sincere urări de viață lungă și sănătate deplină.

TINERETUL NAȚIONAL LIBERAL 

Etichete:, ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: