Mediafax – Regele Mihai, aplaudat îndelung la finalul spectacolului de gală şi la plecarea de la Operă

Regele Mihai a fost aplaudat îndelung la finalul spectacolului de gală de la Opera Română de către toţi cei prezenţi în sală şi, de asemenea, la plecarea de la Operă, de către sutele de români veniţi la eveniment, aceştia scandând, minute în şir: „Trăiască Regele!” şi „Regele Mihai!”.

De asemenea, atât în sala de spectacol, cât şi la ieşirea din clădirea Operei, cei prezenţi i-au cântat Regelui Mihai „La mulţi ani!”. Regele Mihai a salutat mulţimea, vizibil emoţionat.

Unii dintre românii veniţi la Operă pentru a-l saluta pe Regele Mihai purtau steaguri tricolore cu însemnele regale. După ce a salutat mulţimea, Regele Mihai a plecat de la Operă.

Regele a fost aplaudat şi la sosirea la Operă. Românii prezenţi au continuat mult timp să scandeze „La mulţi ani!”, „Regele Mihai” şi „Trăiască Regele” şi după ce Regele Mihai a intrat în clădire.

La intrarea în sala de spectacol, Regele Mihai a fost aplaudat îndelung de cei prezenţi.

La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai unor case regale europene şi nu numai. De asemenea, au participat reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti.

Regele Mihai a împlinit, marţi, vârsta de 90 de ani. Cu acest prilej, Regele Mihai a susţinut un discurs în Parlament, într-o şedinţă solemnă. La şedinţa Camerelor reunite au asistat foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, fostul premier Petre Roman, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Regele Mihai a fost îndelung aplaudat de cei prezenţi, atât la începutul evenimentului, cât şi la final.

Etichete:, , , , , ,

Un comentariu pe “Mediafax – Regele Mihai, aplaudat îndelung la finalul spectacolului de gală şi la plecarea de la Operă”

  1. xyz 26 octombrie 2011 la 10:24 AM #

    O zi de vis… din pacate de azi va trebui sa coboram din nou in mocirla cotidiana (puternic asezonata cu cei atinsi de molima portocalie), luptand pentru o normalitate ce nu a venit inca

    PS: de remarcat si ca „marii intelectuali basescieni” * au stralucit prin absenta- hypocrite jerks!

    *oximoron

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: