Agerpres – Arad: Cristian Adomniţei şi Eugen Nicolăescu prezintă măsurile USL pentru sprijinirea familiilor din România

Deputaţii liberali Eugen Nicolăescu şi Cristian Adomniţei, împreună cu fostul secretar de stat Lucia Varga, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale, s-au aflat joi, la Arad, pentru a lua parte la o dezbatere având ca temă priorităţile şi măsurile pe care USL le va lua, dacă va ajunge la guvernare, pentru sprijinirea familiilor din România,

Întâlnirea de la Arad s-a înscris în cadrul seriei de dezbateri inter-sectoriale iniţiate de către Organizaţia Femeilor Liberale, dezbateri ce pun accentul pe prezentarea acestor măsuri, în cadrul dezbaterii discutându-se pe trei din cele cinci domenii prioritare pentru femeile liberale: sănătate, educaţie şi protecţia mediului, cei trei deputaţi mai sus menţionaţi prezentând celor prezenţi propunerile conţinute în programele USL.

‘Familia se află în centrul tuturor preocupărilor politice ale OFL. Este prioritar să găsim acele soluţii eficiente şi practice care pot rezolva nevoile şi problemele familiilor din România. Din acest motiv dorim să iniţiem un dialog real cu cetăţenii la nivelul întregii ţări, pe aceste domenii de activitate, prin organizarea acestor evenimente, iar soluţiile găsite să le introducem în programul viitoarei guvernări USL’, a declarat cu acest prilej deputatul Lucia Varga, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale din România.

Înaintea întâlnirii cu reprezentanţii USL Arad, cei trei deputaţi au susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia au prezentat, în rezumat, programele pe Sănătate, pe Educaţie şi pe Mediu, ale USL. La conferinţa de presă au mai fost prezenţi deputatul de Arad, Mihai Calimente, precum şi Ioan Cristina, preşedintele PNL Arad.

Etichete:, , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: