Ziare.com – Vosganian: Trebuie mai multe personalitati in jurul tandemului Antonescu-Ponta

Crin Antonescu si Victor Ponta trebuie sa se inconjoare de mai multe personalitati, care sa dea tandemului o „credibilitate sporita”, sustine vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian.

Senatorul liberal sustine ca intre Crin Antonescu si Victor Ponta exista o colaborare buna. Prin urmare, nu sunt motive sa fie pusa la indoiala functionarea in actuala formula, spune Varujan Vosganian. „In primul rand, intre ei doi este o colaborare buna, ceea ce destul de rar se intampla. Eu am experienta mai multor coalitii de acest fel. In al doilea rand, pentru PNL, aceasta alianta face ca rezultatul nostru sa inceapa de la rezultatul din 2008, adica el sigur va fi imbunatatit si pana acum nu avem motive sa punem la indoiala functionarea in actuala formula”, a declarat, la RFI, vicepresedintele PNL.

Varujan Vosganian propune insa ca in jurul lui Antonescu si Ponta sa existe mai multe „personalitati”, care ar putea da un plus de credibilitate tandemului amintit.

„In jurul celor doi ar trebui sa fie aduse mai multe personalitati, lucru care i-ar ajuta si pe dansii si fireste, ar ajuta si partidele in a fi mai credibile. Deci nu ca ei trebuie contestati, ci ca in jurul lor trebuie creata o adevarata echipa, care sa dea o credibilitate sporita si o soliditate sporita acestei formule”, explica Varujan Vosganian.

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: