Agerpres – Brăila: Sondaj comun PSD-PNL, realizat cu membrii de partid

Organizaţiile PSD şi PNL din Brăila au convenit de comun acord să facă un sondaj comun, cu membrii de partid, pentru a vedea cum se plasează fiecare formaţiune politică în fiecare localitate, iar rezultatele să fie folosite apoi pentru desemnarea candidaţilor USL la alegerile din 2012.

‘Nu vom folosi nicio firmă care să măsoare electoratul nostru. Împreună cu colegii de la PNL am stabilit să facem echipe de câte doi oameni, unul de la noi, unul de la ei, pentru fiecare subiect care va fi intervievat, ca să nu existe suspiciuni. Începem cu localităţile în care care trebuie să ne edificăm în ceea ce priveşte procentajul şi şansa de a câştiga comuna respectivă. Aşa facem şi economie. De comun am stabilit că vom respecta ceea ce reiese din aceste măsurători. Ele probabil vor fi în trendul naţional ca şi procent. Noi am mai făcut lucrul acesta şi în 2008 şi ne-a ieşit foarte bine’, a declarat vineri, preşedintele PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

Liderul PSD a precizat că, în urma discuţiei cu preşedintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, s-a stabilit la nivelul întregului judeţ, ca la alegerile din 2012, USL să meargă pe liste comune, ‘pentru a nu bulversa electoratul’.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: