EvZ – Patriciu: Fac distincția între prietenie și politică. Am rămas în relații foarte bune cu Crin Antonescu și cu Adina Vălean

Omul de afaceri Dinu Patriciu susţine că a rămas în relaţii foarte bune cu liderul PNL, Crin Antonescu şi cu soţia acestuia, Adina Vălean. Totul însă înafara politiicii. Afaceristul a declarat astăzi seară, la B1 TV, că este în continuare de politică, nu însă şi de jocul politic, de jocul în culise pe care susţine că nu l-a practicat niciodată. „Cu Adina Vălean am o relaţie de pritenei şi de afaceri. A fost salariata Institutului pentru Liberă Iniţiativă. Am relaţii foarte bune cu Crin Antonescu şi cu Adina Vălean”, a declarat Patriciu, întrebat dacă relaţiiile cu actualul europarlamentar s-au stricat după ce a devenit soţia preşedintelui PNL.

Mai mult chiar, Patriciu a dat asigurări că întotdeauna a ştiut să despartă apele între politică, afaceri şi prietenie. “ Una e politica, alta e prietenia . Eu întotdeauna am, ştiut să despart apele. Pot fi foarte bun prieten şi în afaceri şi în politică”, a mai spus omul de afaceri. El a respins existenţa unui presupus apetit al său pentru jocurile politice de culise, în special în PNL.  „Este o legendă. Mă interesează politica şi afacerile, dar nu jocul politic, jocul de persoane. Acestea nu ma interesează”, a subliniat Patriciu.

Etichete:, , , ,

Un comentariu pe “EvZ – Patriciu: Fac distincția între prietenie și politică. Am rămas în relații foarte bune cu Crin Antonescu și cu Adina Vălean”

 1. ivi 15 noiembrie 2011 la 6:59 AM #

  …interesanta intorsatura lui Dinu Patriciu!
  …sa intelegem ca „conu Paturiciu” (cacofonia voita si semnificativa) si-a dat seama exact cum bate vatul? …sau dupa ce „bomba Geoana” a fost detonata de Ponta se incearca cu disperare sa se introduca o alta „bomba in USL / de data asta in PNL” – pentru a fi detonata de „Zeusul zoios” in momentul potrivit?
  …sper ca sa fie din ce in ce mai clar pentru toata lumea ca Ponta a facut bine sa detoneze el bomba la timp si in fata „Zeusului zoios” si a lui clica de boci …urmariti va rog nonverbalul comentatorilor pro-basisti si veti vedea in plus si „zoaiele lui Geona” pe fata lor si chiar si „zoaiele Gioana pe fata zoiosului Zeus”
  …intrebarea pe care PNL (USL) pe care trebuie sa si-o puna mereu este cum se apara de „darurile Tro(a)iane ale zoiosilor (sub)zei basei propagando-mercenarei”?

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: