USL: Liste comune in peste 70% din localitatile judetului Bistrita-Nasaud

Uniunea Social-Liberală va avea în judeţul Bistriţa-Năsăud candidaţi pe liste comune în peste 70% dintre unităţile teritorial-administrative, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al PSD Bistriţa-Năsăud, Daniel Suciu. ‘Protocoalele USL la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud s-au încheiat, cu o singură excepţie, comuna Şieuţ, pentru că nu am reuşit să ajungem acolo, inclusiv la nivelul celor trei oraşe şi al municipiului Bistriţa. Nu mergem peste tot liniar, sunt cazuri unde vom candida pe liste separate. În jur de 70-75% vor fi liste comune’, a spus Suciu.

Potrivit prim-vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, prezent la aceeaşi conferinţă de presă, în 13 localităţi din judeţ PSD şi PNL vor avea liste separate de candidaţi la alegerile locale din 2012, inclusiv în oraşele Beclean şi Sângeorz-Băi, unde actualii primari sunt membri PSD.

În localităţile în care USL are în prezent primari, favoriţi pentru a candida pentru un nou mandat în 2012 sunt chiar edilii în funcţie. În judeţul Bistriţa-Năsăud, PSD are 30 de primari, iar PNL nouă, din totalul de 62 de unităţi teritorial-administrative.

Etichete:, , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: