Agerpres – Radu Moldovan (PSD): USL va lansa programul pe justiţie la Cluj-Napoca – acolo este capul mafiei pedeliste

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că lansarea programului USL pe justiţie la Cluj-Napoca a fost gândită în mod simbolic, ‘pentru că acolo este capul mafiei pedeliste’.

‘Simbolic este ales Clujul, pentru că acolo este capul mafiei pedeliste de corupţie de care nu-i străin domnul Boc şi toţi ceilalţi. Şi este şi aproape de Maramureş şi de Bistriţa, unde avem mafii pedeliste încă nearestate; dar sper eu că justiţia îşi va face treaba în continuare, pentru că în momentul de faţă sunt cercetate. Şi atunci vrem să dăm un semnal extrem de clar care sunt măsurile pe care USL le va promova pe justiţie’, a spus Moldovan.

Lansarea programului USL pe justiţie va avea loc miercuri, 30 noiembrie, la Cluj-Napoca şi va fi urmată de o reuniune politică, unde USL, spune Radu Moldovan, îşi va lua ‘un angajament’ pentru Transilvania.

Înainte de Cluj-Napoca, preşedintele PSD Victor Ponta şi preşedintele PNL Crin Antonescu sunt aşteptaţi marţea viitoare la Bistriţa, unde vor avea întâlniri atât cu conducerile celor trei filiale membre ale USL, cât şi cu primari şi consilieri ai opoziţiei, iar joi cei doi lideri vor participa la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia.

Etichete:, , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.