Agerpres – Satu Mare: Liberalii consideră că prin comasarea alegerilor se urmăreşte bulversarea electoratului

Preşedintele filialei municipale a PNL Satu Mare, Adrian Ştef, consideră că prin comasarea alegerilor actuala putere urmăreşte bulversarea alegătorilor şi obţinerea câtorva posturi de parlamentar în plus.

‘Cu comasarea alegerilor, PDL urmăreşte ca în mod fraudulos să obţină câteva mandate de parlamentari în plus, mizând pe ajutorul pe care o să-l obţină de la primarii, preşedinţii de Consilii Judeţene PDL şi trădătorii care au plecat capul la mita electorală şi au dezertat pentru tot felul de promisiuni’, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, Adrian Ştef.

Potrivit acestuia, guvernarea actuală este una ‘dezastruoasă’ iar justificarea proiectului de lege care prevede comasarea alegerilor generale cu cele locale, şi anume realizarea unei economii de 20 de milioane de euro, nu are suport, din moment ce banii sunt direcţionaţi politic pentru ‘un teren de fotbal realizat în pantă sau un patinoar care nu se pretează condiţiilor meteo’.

‘Se urmăreşte bulversarea, încurcarea electoratului. La locale ar fi trebuit să fie patru buletine de vot (primar, consiliu local, preşedinte de consiliu judeţean şi consiliu judeţean) şi prin comasare vom avea şase buletine, încă două pentru senatori şi deputaţi’, a declarat Ştef.

Etichete:, , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: