Ivy: Deficit de ‘teligenţă …și în haită internatională

Tratament fabulatoriu pastișat și ”pamfletărit” după ultimul articol al ”limbăieșului politolog din străinătatea perfidului Albion”, telectualul băsist, ”Tom Ghedețel”.

Motto: ”Telectuali limbăsești din toate țările înhăitați-vă”: ”JEGmanglitorul nostru BigBoss, Marele Masturbator, (TB)Tiran Bădăran, e pe cale să fie alungat de protestele poporului (prostit de noi de atâtea ori), care s-a deșteptat; săriți vârtos cu limba (ne)fârtaților că rămânem fără obiectul de (cult)limbăsit !”

Când un supus al Majestății sale Regina UK, limbăsește cu o sado-masochistă plăcerer de ani de zile la ”poalele pulpanului” unui ”Masturbator Șef, JEGdomnitor Securist din țara lui Dracula”, te întrebi pe bună dreptate este un ”deficit de înteligență” sau o ”perversă plăcere sado-maso” ?!?
(oare de ce ”Tom Ghedesieistul” e numit și ”Tom Ghedețel” …că are cerebelul de brotăcel sau că ochii s-au bulbucat de perversa plăcere a securisticei limbăsirii?!?)
Însă, când citești primul paragraf din ultima lui ”limbăseală”, ”György Schőpflin, fost profesor de ştiinţe politice la London School of Economics şi actual europarlamentar al Fidesz, a lansat recent un avertisment în direcţia României. Potrivit domniei sale, România are toate şansele să se găsească în curând în situaţia Ungariei – anume să devină ţinta ofensivei elitelor europene aflate în permanentă căutare de devieri de la normele socio-culturale predominant stângiste printre noile state membre ale UE. În pofida tot mai multor indicii privind noile tendinţe imperialiste ale nucleului european faţă de nou-veniţi, catalogaţi din ce în ce mai des drept „periferie a UE”, nu înclin, momentan, să-i dau dreptate profesorului Schöpflin – şi cu atât mai puţin atunci când devierile se petrec în ograda opoziţiei româneşti.”, îti dai seama că nu e doar ”deficit de înteligență”, nu doar ”perversă plăcere sado-maso” ci și o ”ticăloșie fără de limite”, specifică unei ”gândiri neocone deraiate” odată cu actuală criză globală.

Săptămâni întregi, ani de zile, Tom Gallager – veşnic ahtiat să porcească duşmanii (adică opoziția) politici ai Zeusului Zoios, JEGdomnitorul său Șef din țara lui Dracula, cu orice ocazie şi preţ – s-a lăsat angrenat în nenumărate și lugubre, de un format şi o calitate care îl plasează din punct de vedere al mass-media occidentale în categoria „jurnalism de latrină”. Satisfacţia prostească pe care board-ul B1TV (sau TvrInfo şi patronul lor  vremelnic, Masturbatorul Șef de la Controceni) le vor fi avut cu ocazia difuzării imaginilor cu hăhăitul  președinte al României ”nud în gândire, tabula rasa, doar afecte și instincte”, nu mă miră câtuşi de puţin, în schimb m-a mirat dureroasa lipsă de inteligenţă a profesorului politolog britanic Tom Gallager. Nu m-aş fi aşteptat ca politologul britanic să ajungă să gireze, prin dezinvolta sa prezenţă neîntrerupta în mass-media, o asemenea abjecţie în gândire. Şi n-aş fi crezut vreodată că un polit(olog) cu veleităţi de ”comentator băsist tipic” poate fi atât de indiferent faţă de propria imagine încât să agreeze postura de figurant pentru presa de latrină susținătoarea necondiționată a unui ”Zeus Zoios”  (EVZ,  etc.) și de la televiziunile JEGmănitorului Șef  otevizate (OTV, B1tv, TvrInfo, etc.)
Visul politologului de a ajunge primul comentator străin ”lingău șef” până în 2014 are, deacum, toate şansele să se fi încheiat, în mod ironic, chiar în mass-media mogulilor securiști controlată de  JEGdomnitorul Securist din fruntea statului. Ajunge ca restul mass-media să difuzeze, cu câteva săptămâni înainte de următorul scrutin prezidenţial, seară de seară limbăselile lui Gallager comentând această ticăloasă  guvernare a Masturbatorului său Șef Securist, pentru ca polit(ologul) să devină indezirabil chiar şi pentru omul simplu de la ţară.
Cel puţin la fel de ironic pare, în lumina recentelor evenimente, şi proiectul de lege avansat în 2007 de PSD, aliatul din anul 2009 la guvernare al ”PAID (Partidului de Afecte și Instincte Deraiate) – PDL”, anul realegerii prin fraudă a multiubitului său și demn de lingușire, JEGmănitor Șef, TB, din România, care prevedea sancţiuni de până la şapte ani de închisoare pentru oricine publică imagini sau stenograme ale unor conversaţii fără permisiunea persoanelor implicate. Iar culmea ironiei rămâne, desigur, „revoluţia traiului bun” promisă de însuşi prezidenţiabilul Base (”să trăiți bine voi camarila mea si famiglia mea și ceva mai bine voi ”pupini mei devotați și auto-decerebrați”, că ”boborul e prostibil încă odata”) chiar din 2004.
Fireşte că toate proiectele de lege ale guvernelor bocilor, videnilor, igasilor, oprelor, etc., în general ”fetelor mari și fătălăilor curve pedeliste”, din care ultimul proiect, cel a sănătății, retras de teama boborului, nu au fost iniţiate din înalte motive morale sau economice – mobilul l-a constituit, de fapt, camarila JEGmanglitorului Șef, reprezentată prin ”ministrul său drag cu cerebelul blond, Nuți Udrea”, prinsă cu broscoiul lui Oltean-Botiș  în gură şi mita-parandărăt Blejnar ”în vuitton în lamborghini în palatul la șosea la Snagovul lui Videanu”. Pedeliștii, care  au fost deranjaţi de imaginile compromiţătoare difuzate de canalele TV cu palatele de la Snagov (”cu rața-n gură”), împreună cu oficiali de prim rang ai guvernului, nemembri de partid, dar la fel de hămesiți, au susţinut că  le e lezată imaginea de ”șmanglitori clone second hand ale JEGmanglitorului Șef” și au trimis DNA-ul și fiscul: ”șo pe ei, pe ziariștii nesupuși și onești”, dărâmați presa independentă, distrugeți televiziunile neînregimentate, că ne strică ”imaginea noastră de fată mare” (ce contează că sunt de fapt ”curve bâtrâne  și pești marțafoi” …cu editorialele și emisiunile limbăeștilor de tip telectuali comentatori băsiști, de pe tot mapamondul, mercenari propagandiști”, boborul n-are cum să știe… îl mai prostim odată…)
Cu ocazia verbiajelor sale din cadrul imundelor editoriale, Gallagher a preferat să uite şi de „codul (legea) jurnalistului” iniţiat de multă vreme de ”conaționalii săi de la BBC”, care, pe lângă promovarea deontologiei și epistemologiei ca pavăze împotriva imbecilităţilor propuse de pupincuristi, ”onaniști servili” ai vreunui Masturbator Șef, precum propunerea și supunerea examinării psihologice periodice pentru jurnalişti-limbiști pentru vreun Zeus Zoios de tip TB ( Tiran Bădăran), dar și o implicită ”de pupin-JEGaparare” definiție a „delictului de presă” drept act „săvârşit prin inserarea de informaţii, reflecţii sau comentarii despre fapte care nu au implicaţii asupra societăţii şi care a cauzat o daună materială sau morală unei persoane”.
Dar de-atunci a mai trecut ceva apă pe Tamisa, astfel că posturile TV „de casă” ale amoralului JEGmănitor Șef  și ”purtătorilor de limbi” ai acestuia dar nu de la palatul Buckingam ci de la palatul Cotroceni, îşi permit între timp să lezeze sfera privată a opoziției, nu în exerciţiu puterii legiuitoare, ci în cel al criticii unei puteri, din pură maliţiozitate. Tristele episoade de înhaitare în hoardă  de atac mercenar, telectuală băsistă, de maniera ”pupin-telectuali băsiști din toată lumea înhăitați-vă” au demonstrat încă o dată halul de degradare în care au ajuns mass-media, dar mai ales o bună partei a elitelor politice româneşti, și anume ”imunzii telectualii băsiști” de pe tot mapamondul.
Cât despre Tom şi Băse (binomul maso-sado, sau ”slave-master”, ca să fie pe limba lui Tom)  – imposibil de apreciat ce mai este  în capul lor în aceste momente. O licărire de inteligenţă nicidecum! Au reuşit să-l transforme pe Emil Boc din cel mai ”prost premier” şi să-i ridice astfel mai peste noapte cota la ”cel mai prost și ticălos” (…aici o voce din bobor spune, stai nu te grăbi, stai să-l vezi pe telectualul SS-siest sef, premier Ungureanu…). În plus, le va fi greu să justifice că numirea fostului şef civil al SIE în fruntea guvernului reprezintă un semnal de alarmă şi un pas înapoi pentru România, cât timp metodele securiste (oare tu ”Tom degețel ce rangulet ai în fosta securitate ceaușistă și/sau sristă si/sau siestă de acum”?!?) sunt la mare modă nu doar în imperiile media probasesciene (de tip Vantu – informator securitate sau G.C. Paunescu – securist internațional ca și TB), ci şi în conducerea ”boucefală a PDL”.
Dacă ”Tom degețelectuel SS (securițel-siestiel)” ar avea ceva mai multă minte (”cine zice ală e” – ”hoții strigă hoții, securistii SS strigă securiștii”), nu ar fi arătat cu degetul  doar în direcţia serviciilor secrete, ci și a bugetelor generoase de care aceste instituţii par să dispună inclusiv în vremuri de austeritate. Dictoanele ”cine zice ăla e SS-ist”, sau ”dacă tăceai doar limbăiest rămâneai” se potrivesc perfect pentru nesimțirea prea direct perfidului Tom Ghedețel: ”În toate marile oraşe ale ţării sediile SRI sunt impunătoare şi ferchezuite, pe când la doar câţiva paşi mai încolo găseşti clădirile Universităţii locale, ale centrelor culturale sau sociale într-o stare avansată de degradare. Am convingerea că ofiţerii SRI îşi primesc lefurile virate la timp şi se bucură de condiţii optime de muncă (o știeTom G(hedetel) din proprie experiență!?!), inclusiv de aparate de aer condiţionat pentru a nu suferi de frig sau de pe urma unei veri caniculare.”
Cât tupeu neocon SS-ist trebuie să ai pentru a spune că: ”Nu toţi bugetarii au însă parte de asemenea condiţii şi, ce-i mai rău, nici de salarii plătite la termen. În Cluj bunăoară, la staţiunea de cercetare pentru pomicultură, salariaţii nu au mai fost remuneraţi de 11 luni şi îngheaţă în prezent la locul de muncă”, ca și cum ScârBosul lui Șef n-ar fi fost la conducerea țării de 7-8 ani de zile. Și cât de ”stupid man” poate să mai fie ”perfidul cetățean supus majestății sale Regina, să se autosupună de o manieră sado-maso, marelui Mastrubator Șef de pe meleagurile lui Dracula” să spună că ”dacă Emil Boc intenţionează să candideze din nou la Primăria Clujului, ar fi bine sfătuit să repună oraşul şi instituţiile sale publice rapid pe picioare. Altfel, popularitatea de care se mai bucură în rândurile locuitorilor va scădea o dată cu sentimentul lor de a fi fost abandonaţi definitiv.”
Cu toate lamentările-limbăsiste ale lui ”Tom degetelectuelul SSeist” despre prezentarea „dictaturii sado-maso a lui Băsescu” ca ”marea reformă a la Thatcher”,  cu ale sale servicii secrete pe post de instrumente ”curat-malefice ale preşedintelui”, el, împreună cu ”haita de telectuali și/sau comentatorii băsiști tipici”, va avea, neîndoielnic, grijă să adopte încă de acum un ton cât se poate de mieros faţă de SRI şi SIE, care dau semne de schimbare a ”masculului alfa, devenit odată cu protestele o javră ordinară” – și că nu degeaba au început să se roage de pe acum cu toată ”pioşenia ipocrită a omului neocon” pentru a nu sosi ziua în care Masturbatorul lor Șef să nu mai poată  trasa ordine de tip ”șo pe adversarii mei politici, că de aia sunteti mercenarii mei, propagandiști automotivați pervers”(…că rămân fără obiectul muncii telectuale – limbăsismul).

sursa: Societatea civila de buna calitate

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: