Agerpres – Suceava: Directorul societăţii Servicii Comunale, candidatul PSD la Primăria Rădăuţi

Liderul judeţean al PSD, copreşedinte al USL Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a declarat presei, miercuri, că social-democraţii l-au desemnat drept candidat pentru Primăria Rădăuţi, la alegerile locale din iunie, pe Nistor Tătar, directorul societăţii Servicii Comunale SA Rădăuţi. Nechifor a spus că, în scurt timp, se va decide care este candidatul USL pentru Rădăuţi. Referindu-se la o eventuală candidatură a lui Petru Carcalete, Nechifor a spus că democrat-liberalul nu s-a înscris încă în PNL, astfel încât nu se poate discuta despre această situaţie.  ”Nu s-a înscris în PNL. După ce se va înscrie în PNL şi va fi desemnat candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi vom discuta, vom face sondaj şi vom câştiga Primăria Rădăuţi’, a spus Nechifor.

Preşedintele PDL Rădăuţi, Petru Carcalete, a anunţat, marţi, că se întoarce în PNL şi va candida din partea liberalilor la primăria municipiului.  Declaraţia lui Carcalete vine la scurt timp după ce conducerea judeţeană a democrat-liberalilor suceveni a decis să îl susţină pentru un nou mandat pe actualul primar Aurel Olărean. Carcalete a spus că nu şi-a dat demisia din PDL, aşteptându-se să fie exclus, şi a subliniat că liderul judeţean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, ştia de intenţia lui.

Carcalete este şi vicepreşedinte al PDL Suceava, consilier judeţean, preşedinte al Comisiei de învăţământ din CJ Suceava şi preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava. Flutur a evitat să comenteze declaraţia lui Carcalete, limitându-se la a spune că PDL este în proceduri de desemnare a candidaţilor pentru alegerile locale.  ”Sunt jocuri politice pe care nu vreau să le comentez. Nu ştiu dacă a plecat Carcalete la PNL, poate vine PNL la noi. Carcalete este un om de echipă cu care am lucrat foarte bine”, a spus Flutur.

Pe de altă parte, liderul judeţean al PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a spus că nu ştia de decizia lui Carcalete, dar nu-l surprinde pentru că a discutat deja cu acesta despre o eventuală candidatură la primăria din Rădăuţi.  ‘Dacă a anunţat că va candida, să-l credem pe cuvânt. Să facă adeziune la PNL şi îl vom susţine la Primăria Rădăuţi din partea PNL, unde sperăm ca USL să câştige’, a spus Băişanu. Petru Carcalete a fost lider al PNL Rădăuţi până în 2007, când s-a înscris în PLD alături de Gheorghe Flutur şi apoi şi-a continuat activitatea în PDL.

Etichete:, , , , , , , , , ,

2 comentarii pe “Agerpres – Suceava: Directorul societăţii Servicii Comunale, candidatul PSD la Primăria Rădăuţi”

 1. tinnyturner 29 februarie 2012 la 8:48 PM #

  Sa va ia naiba de cameleoni! Si Doamne iarta-ma ca afurisesc in PostuL Mare! Dar uie ce fac ingratii de politicieni:isi bat joc de tara si de popor. Migreaza de la un partid la altul, isi platesc posturile in Primarii, in Prefecturi, In Parlament cu banii furati de la popor. Rusine sa va fie, oameni fara Dumnezeu, fara scrupule, fara inimi! Mutanti nelegiuiti, cat o sa va mai rabde Pamantul? Nu mult !!!

  Apreciază

  • Gondolin 29 februarie 2012 la 8:50 PM #

   puteti fi mai specific? Ce anume va supara?

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: