Pesurse.com – Acuzaţii în USL că UNPR îşi bagă coada în listele de consilieri

Se ştie că cei mai mulţi din UNPR provin din PSD. Evident că oamenii au rămas social-democraţi… cu bune şi cu rele şi mai ales şi-au menţinut relaţiile (unii) din PSD. Şi dacă tot s-au înţeles ca fraţii, ce mai contează că unul e acum la UNPR sau că celălalt e la PSD. Surse din cadrul PSD au declarat pentru pesurse.ro că situaţia cea mai sensibilă e la Bucureşti, acolo unde în diferite consilii de sector UNPR şi PSD coabitează întru interesul personal al împricinaţilor. În aceste condiţii, şefii PSD au decis să controleze de la centru cine ce hram poartă şi cum a ajuns el pe listele de propuneri pentru Consiliile locale de sector sau pe lista pentru CGMB.

Cea mai complicată situaţie ar fi la Sectorul 2. Acolo PSD a refuzat să pună un candidat tocmai din cauza a ceea ce se spune despre colaboraţionismul dintre UNPR şi PSD în CL Sector 2 (e adevărat că şi o parte din PNL). Prin târg se spune că se încearcă colaborarea şi în viitor – Surse din PSD Bucureşti susţin că la recenta nuntă a domnului Alin Berbecaru , fost social-democrat şi actual secretar general al UNPR Bucureşti la care au participat şi fruntaşi ai PSD Sector 2 s-a discutat problema oamenilor care vor fi puşi pe lista USL pentru CL Sector 2. De discuţii au auzit şi şefii mari… şi iată de ce au decis ca atunci când se trage linie să decidă ei cine merită şi cine nu să fie pe listă.

Etichete:, , , ,

2 comentarii pe “Pesurse.com – Acuzaţii în USL că UNPR îşi bagă coada în listele de consilieri”

 1. a 2 martie 2012 la 2:33 AM #

  Peste aceste fapte nu treb.trecut cu vederea-treb.luate masuri
  Incercarile de acest gen sunt inutile-dragi tovarasi !
  Sunt convins ca anul acesta este sfarsitul lui Ontanu ,al slugilor lui din UNPR , al prietenilor si rudelor din PSD.
  Sa vina vara – sa-i pice stelele !

  Apreciază

  • Gondolin 2 martie 2012 la 2:31 PM #

   nu stiu daca este sfarsitul mandatului lui Ontanu (desi mi-as dori-o). In mod sigur, chair adca Ontanu va recastiga un mandat de primar, va trebui sa coabiteze cu un CL majoriar USL si nu este exclus sa revina la priam dragiste – PSD. Singura intrebare este daca PSD (sau poate PC) ii va deschide lui Ontanu usa, sau va cauta o cale sa scape de el, eventual facand un referendum local de inlaturare din functie.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: