(Realitatea) Eugen Nicolăescu s-a îmbolnăvit din cauza nesimţirii lui Alin Popoviciu (PDL)

Senatorul PSD George Severin a declarat joi că internarea deputatului PNL Eugen Nicolăescu a venit în urma “nesimţirii” afişate de către deputatul PDL Alin Popoviciu în cadrul unei dezbateri televizate.

„Unii îşi asumă poziţii politice, iar alţii îşi asumă nesimţiri politice. Am fost aseară (miercuri, n.red.) cu domnul ministru Nicolăescu la o emisiune unde sunt ferm convins că problema de sănătate pe care a avut-o a fost declanşată de nesimţirea domnul Alin Popoviciu, care a minţit fără niciun argument”, a declarat Severin.

Senatorul PSD a adăugat ironic că Popoviciu mai avea puţin şi îşi depăşea vocabularul aprobat de şefa biroului de presă a PDL, Ada Meseşan. “Nu a ştiut decât, într-un mod anorganic, cu 30 de cuvinte repetate la nesfârşit, probabil mai avea puţin şi îşi depăşea vocabularul aprobat de Ada Meseşan, nu a făcut altceva decât să distrugă o dezbatere, să repete nişte idei absolut penibile şi la orice tentativă de dialog să jignească. Iar faptul că domnul Nicolăescu a încercat de mai multe ori să îl tempereze şi nu a reuşit, şi am văzut cum s-a aprins, îmi dau seama că de la aceşti oameni nu ne mai putem aştepta la nimic, la niciun fel de dialog”, a precizat Severin.

Deputatul PNL, Eugen Nicolăescu, ar putea fi externat vineri, starea sa de sănătate fiind stabilă, au declarat, pentru NewsIn, reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală. „Pacientul este conştient. În cursul zilei de joi va mai fi suspus unor investigaţii şi dacă nu vor apărea probleme va fi externat”, au precizat reprezentanţii unităţii sanitare.

Eugen Nicolăescu a fost transportat miercuri seara, la Spitalul Floreasca de un echipaj SMURD, după ce a suferit o lipotimie.

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: