Agerpres – Buzău: Preşdintele CJ, Victor Mocanu, şi-a anunţat demisia din PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, şi-a anunţat miercuri demisia din PSD pentru a candida ca independent la şefia CJ în alegerile din luna iunie.  Victor Mocanu susţine că va strânge peste 20.000 de semnături şi că mizează pe sprijinul a circa 50 din cei 87 de primari din judeţul Buzău, atât de la PSD, cât şi de la PNL sau PDL. ‘Părăsesc PSD-ul pentru o candidatură independentă. Am ambiţia poate nebunească de a-mi duce până la capăt proiectele începute pe care le-am construit avându-i pe toţi împotrivă’, a declarat preşedintele CJ în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta i-a acuzat pe politicienii de la Bucureşti ‘de lipsă de contact cu realitatea’, dar că nu îi reproşează nimic preşedintelui PSD, Victor Ponta.  Victor Mocanu a mai spus că va beneficia de ‘sprijinul total al organizaţiei judeţene a PSD exprimat la conferinţa din 16 martie, fie că Bâgiu, candidatul USL va vrea sau nu acest lucru’.  Candidatul independent ar urma să apară şi pe bannerele electorale ale candidaţilor PSD la primării, dar şi pe cele ale unor primari PNL sau PDL. ‘Mulţi primari şi-au exprimat dorinţa de a apărea alături de mine, dar nu numai de la PSD, ci şi de la PNL şi PDL’, a mai spus Mocanu.

USL a desemnat la Buzău drept candidat la CJ pe senatorul PNL Cristi Bâgiu, iar la primăria municipiului Buzău pe social-democratul Constantin Boşcodeală.

Etichete:, , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: