Comunicat de presa USL: PDL blocheaza dezvoltarea Bucurestiului si vrea sa aiba fonduri pentru clientela

USL condamnă gestul iresponsabil şi politicianist al PDL de a adopta un buget al Capitalei pe anul 2012 ce nu are nicio legătură cu interesele reale ale bucureştenilor.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat ieri, 23.03.2012, un buget al Capitalei dedicat exclusiv interesului politic şi clientelar al PDL. Nu interesul bucureştenilor este cel care a primat, ci cel al PDL. Consilierii municipali, ghidaţi de la partid de Elena Udrea, încearcă, cu mai puţin de trei luni înainte de alegeri, să blocheze dezvoltarea oraşului, să pună piedici proiectelor Primarului General Sorin Oprescu şi să dea ultimele tunuri din bani publici.

Nici acum, în ceasul al 12-lea, consilierii PDL nu înţeleg de ce partidul din care fac parte stă prost în sondaje, de ce oamenii îi resping şi de ce vor pierde alegerile. Răspunsul este unul singur: Pentru că au luat de fiecare dată decizii împotriva interesului bucureştenilor; pentru că au acţionat de fiecare dată împotriva Primarului General, Sorin Oprescu, cel care a încercat să dezvolte şi să modernizeze Capitala şi care a arătat că, inclusiv pe timp de criză, se poate construi ceva, că proiecte bune pentru oraş pot fi duse până la capăt.

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a propus un buget echilibrat, care susține investiţii noi, dar care vine şi în sprijinul celor aflaţi în nevoie. Este un buget care exprimă o viziune de dezvoltare a oraşului ce se întinde pe o perioadă mai mare de timp. Ceea ce a făcut însă PDL a fost să blocheze oraşul şi să voteze un buget care să servească intereselor electorale imediate. PDL a urmărit să aibă fonduri disponibile pentru clientelă.

USL ştie că alegerile locale înseamnă pentru PDL începutul sfârşitului şi înţelege disperarea din tabăra democrat-liberală. Totuşi, solicită PDL Bucureşti să nu omoare oraşul odată cu el.  USL solicită PDL să nu îi pedepsească pe bucureşteni. Capitala are dreptul la dezvoltare. Drumul bun pe care se află de aproape patru ani trebuie să continue! Bani există! Important este ca ei să nu mai fie furaţi, să nu mai fie direcţionaţi spre clientela PDL.

24.03.2012

Etichete:, , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: