Agerpres – Mihai Voicu: Frunzăverde ar putea deveni vicepreşedinte al PNL

Sorin Frunzăverde va deveni vicepreşedinte al PNL, după Congresul partidului, din 7 aprilie, a declarat marţi într-o conferinţă de presă, la Reşiţa, Mihai Voicu, vicepreşedinte al PNL. Voicu, a precizat marţi că a avut o discuţie concretă şi extrem de aplicată cu Sorin Frunzăverde. ‘PNL, dar şi celelalte două partide din USL, vor avea câte un Congres, la Bucureşti, pe data de 7 aprilie. Cu acest prilej, noi vom mai face o propunere, care urmează a fi înaintată Congresului spre validare, şi anume, cooptarea, în Biroul Politic Naţional al PNL, a domnului Sorin Frunzăverde, în funcţia de vicepreşedinte responsabil cu relaţiile externe. Acela va fi momentul în care domnia sa îşi va face intrarea oficială în PNL’, a declarat Mihai Voicu.

Din acel moment, spune vicepreşedintele PNL, filiala Caraş-Severin va avea doar de câştigat, având în vedere că această formaţiune politică va avea doi reprezentanţi în biroul central al partidului: Sorin Frunzăverde şi Marcel Vela.

În urma discuţiilor din USL, postul de candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean a revenit Partidului Naţional Liberal, iar postul de candidat pentru Primăria Reşiţa a revenit PSD. Iniţial, propunerea PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin a fost Marcel Vela, preşedintele filialei judeţene a PNL şi primar al municipiului Caransebeş.  ‘Din momentul în care această ştire a fost făcută publică, am avut foarte multe insistenţe, contestaţii, din partea cetăţenilor Caransebeşului, dar şi a reprezentanţilor cultelor de aici, prin care i se cerea lui Marcel Vela să rămână, în continuare, primar al municipiului, unde are foarte multe proiecte în derulare’, a afirmat marţi, în aceeaşi conferinţă de presă, vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu.

Acesta a fost motivul pentru care, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, i s-a propus să candideze lui Sorin Frunzăverde, din partea USL. Totodată, pentru primarii din partea PDL, care vor dori să candideze sub sigle USL, vor avea premţiune, să candideze pentru primăriile respective, a spus Ruşanu.

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: