ImpactNews: MRU liberalu’

Interviurile pe care le-a dat Mihai Răzvan Ungureanu în ultima perioadă sunt cam lipsite de substanță. Actualul premier are un discurs politic modern, dar rareori face o declarație care să șocheze. În cadrul interviului de la B1 TV, Mihai Răzvan Ungureanu a avut însă unul dintre acele rare moment de șoc, când a spus că el încă se consideră membru PNL.

După ce a spus că nu a avut niciodată intenția de a se înscrie în PDL, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că el se consideră încă a fi membru PNL, deoarece s-a autosuspendat, nu și-a dat demisia. Apoi a privit direct în cameră și a spus: „Domnule Crin Antonescu, vă rog să mă invitaţi la o şedinţă a conducerii PNL!”
Prin această poziție, cel mai probabil MRU încearcă să creeze confuzie în rândul electoratului și să se plaseze între PDL și PNL.
Singura speranță a PDL-ului este destrămarea USL-ului și refacerea alianței D.A. În ciuda eforturilor liderilor USL de a prezenta o imagine pozitivă, este din ce în ce mai evident că USL-ul este pe cale să erupă.
Pentru ca alianța PNL – PDL să funcționeze din nou trebuie însă să dispară Crin Antonescu de la conducerea PNL și să apară un nou liant. Acest nou liant ar putea fi Mihai Răzvan Ungureanu.
Mihai Răzvan Ungureanu are două calități din acest punct de vedere. Ar putea constitui o punte de comunicare între cele două partide și coagula în jurul său din funcția de premier o majoritate parlamentară, iar dacă acest lucru nu ar funcționa, prin formarea unui nou partid, MRU ar putea atrage de partea sa și „fani” liberali sau “nefani” Crin Antonescu.

Etichete:, , , ,

3 comentarii pe “ImpactNews: MRU liberalu’”

 1. Arogantu' 21 aprilie 2012 la 11:58 AM #

  Cum a putut MRU conduce SIE pastrindu-si calitatea de membru PNL ?
  Ori este prost de bubuie, ori ne crede prosti !

  „Art. 26.
  Salariatii organelor de informatii si ai celor cu atributii in domeniul sigurantei nationale nu pot face parte din partide sau alte organizatii cu caracter politic ori secret si nu pot fi folositi in scopuri politice. ”

  http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/51_1991.php

  Apreciază

  • Gondolin 21 aprilie 2012 la 12:21 PM #

   cred ca ambele variante sunt posibile cumulat, dar in proportii diferite

   Apreciază

   • Arogantu' 21 aprilie 2012 la 1:43 PM #

    Da, mergea si a treia varianta (si, si).
    Ca ne ia de prosti se vede la fiecare ocazie cind deschide gura in public.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: