Agerpres – Alba: Liderii judeţeni ai PDL au cerut să fie primiţi în USL, potrivit PNL, lucru negat de Hava

Deputatul liberal Călin Potor susţine că, ‘disperaţi la culme’, liderii democrat-liberalilor din Alba, Mircea Hava şi Ion Dumitrel, ‘au cerut, în genunchi, să fie primiţi în USL’, lucru negat categoric de aceştia, care au declarat că ‘este o minciună grosolană’.

Candidatul USL la Primăria Municipiului Alba Iulia, liberalul Călin Potor, a susţinut, vineri, într-un comunicat de presă, că liderul filialei judeţene Alba a PDL, Mircea Hava, şi prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel, ‘şi-au călcat pe orgoliu, şi-au înghiţit aroganţa şi s-au dus, în genunchi, la secretarul general al PSD, Liviu Dragnea’, căruia, potrivit deputatului, ‘i-au cerut să fie primiţi în PSD’, pentru ca, după aceea, ‘să fie propuşi candidaţi la Alba Iulia, respectiv la Consiliul Judeţean Alba’.  ‘Degeaba i-au pupat mâinile lui Dragnea şi l-au aburit cu fel şi fel de promisiuni, că vor aduce primari cu ei, că vor aduce voturi. Răspunsul a fost unul sec: avem candidaţi la Alba Iulia şi la Consiliul Judeţean Alba. Perioada transferurilor s-a încheiat’, se arată în comunicatul deputatului liberal de Alba.  Călin Potor crede că ‘zilele PDL-ului sunt numărate în judeţul Alba’, susţinând, de asemenea, că ‘baronii portocalii au intrat în panică şi nu ştiu ce să mai facă, fiind perfect conştienţi că vor pierde la alegerile locale în luna iunie’.

În replică, liderul PDL Alba, Mircea Hava, a declarat, pentru AGERPRES, că nu s-a mai văzut cu Liviu Dragnea din 2008.  ‘Eu pe Călin Potor ştiam că e trădător, dar atâta de mincinos nu l-am ştiut în viaţa mea. (…). Este o minciună grosolană şi ar trebui să-i fie măcar ruşine’, a spus Hava, referindu-se la afirmaţiile făcute de fostul său coleg de partid şi de primărie. Aflat la al patrulea mandat de primar al municipiului Alba Iulia, Mircea Hava l-a avut, în urmă cu peste un deceniu, drept coleg la primărie, ca viceprimar, pe Călin Potor, care a demisionat din PDL în urmă cu aproape doi ani.

Mircea Hava a spus că este convins că ‘vor urma şi alte minciuni’.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: