Mediafax – Senatorul de Hunedoara Dorin Păran trece de la PDL la PNL; l-ar urma deputatul Iosif Blaga – surse

Senatorul de Hunedoara Dorin Păran a demisionat, vineri dimineaţă, din PDL, afirmă surse politice, potrivit cărora acesta se va înscrie în PNL şi va fi urmat de deputatul de Hunedoara Iosif Blaga, care ar urma să demisioneze şi el din PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse politice, senatorul Dorin Păran şi-a dat demisia din PDL, vineri dimineaţă. Conform surselor citate, Dorin Păran ar urma să se înscrie în PNL, formaţiune politică cu care negociază de mai mult timp. Senatorul Dorin Păran nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.  Pentru mandatul 2008-2012, Păran a fost ales senator de Hunedoara din partea PDL, iar în mandatul anterior el a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, din partea aceleiaşi formaţiuni.

Pe de altă parte, surse liberale susţin că un alt parlamentar PDL de Hunedoara, deputatul Iosif Blaga, s-ar putea înscrie în această formaţiune. Până la ora transmiterii acestei ştiri, Blaga nu a putut fi contactat, el fiind plecat din ţară.  Iosif Blaga a fost ales deputat din partea PDL în 2008, anterior el fiiind primar al municipiului Orăştie.

În ultima perioadă, mai mulţi parlamentari şi-au anunţat plecarea din PDL, după ce Sorin Frunzăverde a demisionat din formaţiunea democrat-liberală şi a devenit vicepreşedinte al PNL.

Astfel, au demisionat din PDL deputatul de Timiş Gheorghe Ciobanu, care a trecut la PSD, senatorul de Caraş-Severin Iosif Secăşan şi deputaţii de Caraş-Severin Gheorghe Hogea şi Valentin Rusu, care au trecut la PNL. Joi, a demisionat din PDL, trecând la PNL, senatorul de Iaşi Mihaela Popa, iar vineri şi-a anunţat demisia din formaţiunea democrat-liberală deputatul de Timiş Marius Dugulescu, care a trecut şi el la PNL.

Etichete:, , , , ,

Un comentariu pe “Mediafax – Senatorul de Hunedoara Dorin Păran trece de la PDL la PNL; l-ar urma deputatul Iosif Blaga – surse”

  1. MIRCIA 19 august 2012 la 4:07 PM #

    CE AFACUT SENATORU PARAN DORIN PT.JUDETU PE CARE ZICE CA NE REPREZINTA IN PARLAMENTUL ROMANIEI NIMIC SI NU VA MAI FACE .NU MAI VOTAM UN OM CARE NU SE TINE DE CUVANT?

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: