B1.ro – Crin Antonescu: Ne dorim să dispară PDL, ca o măsură de igienă politică de bun augur în România

Invitat luni în emisiunea „Sub semnul întrebării”, difuzată de B1 TV, președintele PNL, Crin Antonescu, a comentat numeroasele plecări din ultima vreme dinspre PDL către Opoziție, precizând că tot acest demers este menit să ducă la distrugerea partidului democrat liberal.

„La poarta PNL bat acum mulți pedeliști, dar nu îi luăm pe toți. Noi am deschis porțile pentru oameni despre care credem două lucruri: că pot sa aducă un beneficiu electoral și cu care credem că pe mai departe putem fi colegi, cu care suntem compatibili și din punct de vedere doctrinar”, a declarat Antonescu.

Liderul liberalilor a arătat că toate migrațiile de la Putere către Opoziție contribuie la dispariția PDL, „o măsură de igienă politică”.

„Membrii PNL și mulți simpatizanți își aduc aminte că în 2010 am candidat cu o moțiune care vorbea explicit despre obiectivul PNL de a scoate din scena politică partidul democrat. Ceea ce se întâmplă astăzi, inclusiv deschiderea ușilor, contribuie la îndeplinirea acestui obiectiv, de distrugere a PDL. Consider că este o măsură de igienă politică, de bun augur pentru politica românească”, a mai spus Crin Antonescu.

Etichete:, , ,

2 comentarii pe “B1.ro – Crin Antonescu: Ne dorim să dispară PDL, ca o măsură de igienă politică de bun augur în România”

 1. Cosmin Gheorghita 23 aprilie 2012 la 10:48 PM #

  Sincer? Eu nu cred în existenţa pedeliştilor cu faţă umană, „compatibili” cum spunea Crin. Sunt toţi complici la genocid. Dacă nu au apăsat ei înşişi trăgaciul, au asistat foarte comozi, privind la colegii lor cum o făceau. A trecut demult momentul unde se mai puteau reconcilia treburile, cam de la moţiunea aia eşuată de dinainte de USL… Au trecut de „point of no return” din păcate. Nu-s de-acord cu ce spunea Crin că „scopul scuză mijloacele”.

  Apreciază

 2. Ivi 24 aprilie 2012 la 10:37 AM #

  Ce reprezinta acum Basescu si partidul lui de boci, udre, anastase, igas, ungureni, bachonschi, videni, livachi, etc., si/sau de telectuali comentatori ipocriti si mercenari de tip ”haită telectuală” având în frunte TRU, MM-limbăieși, VT – vocea totalitarului, ”ghedesistii 22 dupa 22”, etc.?
  Simplu spus un „ASA NU” in politica romaneasca …sau daca vreti, metaforic, GUNOIUL, ca tot e sustinut acest regim de ”bas(ecu)risti” cu bani furati din banii publici, prin „parandarat” (ridicat ”rangul hoției” de la ”Michi Spaga 2-3%” la ”parandaratul Nuțy 20-30%”), intr-un fel grobian, ipocrit si/sau mercenar de „gunoieri gunoieri si mai ales gunoieri comentatori” …și care trebuie trimis urgent la PUBELA politicii romanesti

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: