Rareş Mănescu, candidatul USL la Primăria Sectorului 6, îi încurajează pe bucureşteni să meargă cu bicicleta

Rareş Mănescu, candidatul USL la Primăria Sectorului 6, şi soţia sa, europarlamentarul Ramona Mănescu, vor participa duminică, 6 mai, la o cursă pe biciclete prin centrul Capitalei.

Cei doi liberali se alătură altor politicieni la evenimentul „Burta Jos – Veloparlamentari în tandem 2.0“, iniţiat de colega lor Alina Gorghiu. Startul cursei de biciclete se va da, începând cu ora 11.30, la intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herăstrău. Cursa se va încheia la Parcul Izvor. La eveniment vor participa atât politicieni, cât şi bloggeri.

Mi-a plăcut foarte mult ideea colegei mele Alina Gorghiu şi particip cu mare plăcere la acest eveniment. Noi, politicienii, trebuie să dăm un exemplu şi să încurajăm mijloacele alternative de deplasare. Mersul pe bicicletă este cel mai sănătos şi mai nepoluant mjloc de locomoţie. Din păcăte, în Sectorul 6 sunt foarte puţine piste pentru biciclişti, iar cei care se încumetă pe bicicletă sunt într-un real pericol”, a declarat Rareş Mănescu.

Printre politicienii care vor pedala, duminică, pe străzile din centrul Capitalei se mai numără Daciana Sârbu, Theodor Paleologu, Laszlo Borbely, Cristian Preda şi Ludovic Orban.

Bucureşti, 5 mai 2012

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: