Discursul candidatului USL la Primaria Sectorului 6, Rares Manescu – lansarea candidaturii.11 mai 2012

Pentru un sector cat un oras,
un primar cat un prim-ministru:
Rares Manescu

Anul acesta vorbim despre schimbare si iata, in sfarsit schimbarea a inceput. Sunt mandru ca astazi, alaturi de noi, avem doi lideri ai schimbarii, viitorul presedinte al Romaniei, dl Crin Antonescu, si dl Daniel Constantin,  Presedinte PC si Ministru al Agriculturii. Va invit sa il onoram pe al treilea care, prin efortul comun al tuturor prezenti aici si al altor milioane de sustinatori de acasa, conduce noul Guvern al Romaniei. Doamnelor si domnilor, va invit sa il aplaudam cum se cuvine pe Victor Ponta, noul Prim-Ministru al Romaniei si Guvernul sau!

In Romania s-a dat startul schimbarii si tine de datoria noastra sa luptam si sa o ducem pana la capat. E timpul sa le spunem celor de la PDL: plecati! Eliberati fiecare oras, sat si comuna! Plecati, asa cum ati plecat de la guvernare, cu coada-ntre picioare!

Totusi, azi nu ne aflam aici sa sarbatorim. Suntem aici sa-i spunem si domnului primar de la sectorul 6 ca 8 ani sunt destul! 8 ani apasatori, nu pentru el, dar pentru oamenii onesti din Sectorul 6! E destul! Gata! Multumim, la revedere si drum bun! Suntem aici sa garantam ca schimbarea ce a inceput cu Guvernul o vom continua si la nivelul Sectorului 6.

Ma intalnesc in fiecare zi cu oameni din sector si, fie ca sunt din Drumul Taberei sau din Giulesti, toti ma intreaba acelasi lucru: “De ce trebuie sa ne simtim ca cetateni de mana a doua? De ce trebuie sa ne uitam cu jind la parcurile din alte sectoare? La blocurile reabilitate toate? La locurile lor de parcare? Ce vina avem noi?” Tuturor le raspund la fel: „Schimbare! Schimbare! Schimbare!“ Suntem aici sa le spunem ca un sector cat un oras merita un Primar cat un Prim-Ministru, care sa redea locuitorilor demnitatea de a fi in elita Capitalei.

In Sectorul 6 avem o propunere serioasa, matura, credibila, un plan simplu si clar. Trebuie sa castigam 5 batalii:

1. Sa gasim o solutie pentru strangerea rapida a cainilor comunitari;

2. Sa construim primul spital din sector, un plan comun cu Sorin Oprescu;

3. Sa ne ocupam de siguranta copiilor nostri;

4. Sa gasim o solutie pentru traficul auto sufocant din sector;

5. Sa cream noi locuri de munca.

In urmatoarele 4 saptamani va trebui sa muncim impreuna zi si noapte si sa vorbim cu fiecare om de pe scara blocului, cu fiecare vecin de casa, cu fiecare locuitor, sa le explicam cu inima si suflet ce-i bine pentru ei.

Nu orice contracandidat isi poate sustine promisiunile. Ce sa mai promiti dupa ce ai promis deja de-atatea ori? Ce sa promiti tu, ca independent? Fara sustinerea unui consiliu? Iar sa o luam de la capat? Haideti sa nu mai facem experimente pe nervii nostri, pe sanatatea noastra, pe banii nostri.

Vom continua si vom duce la bun sfarsit toate proiectele incepute, doar ca mult mai repede, mai bine si mai ieftin.

In incheiere, as vrea sa rog sustinatorii PNL-PC sa ridice mainile, PSD, dar USL? Haideti sa le aratam liderilor USL ce reprezinta un model de unitate, ca in Sectorul 6 vom fi cea mai unita echipa din Romania. Victoria apartine unitatii, victoria apartine celor care lupta, victoria va fi a noastra si o vom dedica tuturor oamenilor din Sectorul 6, chinuiti si umiliti de 8 ani!

Din respect pentru acestia, nu uitati ca avem un singur vot, sa-l folosim asa cum trebuie, fara ezitare: USL si Rares Manescu! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Etichete:, , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: