Comunicat de presa candidat USL la Primaria Sectorului 6, Rares Manescu, privind participarea la Campania ”Let’s Do It Romania!”

Bucureşti – Sâmbătă, 12 mai Candidatul USL pentru Primăria Sectorului 6, Rareş Mănescu, s-a apucat deja de treabă în Sectorul 6: a participat astăzi în campania „Let’s Do It, România!”, la Ziua Curăţeniei Naţionale. Împreună cu numeroşi voluntari de toate vârstele, viitorul primar al Sectorului 6 a dat un exemplu de civism într-un sector al Capitalei care suferă foarte mult la capitolul curăţenie. În această dimineață, cei peste 125 de voluntari USL, cărora li s-au alăturat și alți cetățeni din zonă, au câștigat prima bătălie pentru curățenie, metru cu metru.

Candidatul USL Rareș Mănescu a fost plăcut impresionat de faptul că la apelul pe care l-a făcut prin reţelele de socializare au răspuns nu doar susţinătorii săi, ci şi alţi tineri cu preocupări ecologiste, decişi să se implice pentru a schimba faţa sectorului în care locuiesc. Împreună au făcut curat în mai multe zone din sector.  „Însoţiți de numeroşi voluntari care au răspuns chemării noastre, am reuşit să colectăm gunoaiele de pe câteva străzi ale sectorului. Am făcut, astfel, un prim pas în a transforma Sectorul 6 într-un loc mai curat, mai civilizat şi mai implicat, aşa cum și-l doresc oamenii harnici din această zonă și după alegerile din 10 iunie. Îi îndemn pe tinerii care au venit astăzi aici ca voluntari să se mobilizeze la fel în ziua votului, iar pe cei care nu au putut ajuge să le urmeze exemplul. Sectorul 6 se poate schimba în bine doar prin implicarea noastră, cetăţenii care locuim aici zi de zi”, a declarat Rareş Mănescu, candidatul USL la Primăria Sectorului 6.

Cei peste 125 de voluntari au participat la acţiunea de curăţenie în cartierele Drumul Taberei şi Militari. Rareş Mănescu şi echipa sa au strâns 190 de saci de gunoi din zona Piaţei Drumul Taberei – zona patinoar, dar şi din cartierul Militari, de pe străzile Liniei, Valea Lungă, Moineşti, Răsăritului și Cupolei.  Sacii de gunoi au fost ulterior ridicați de firma de salubritate care deservește sectorul și transportați la punctele de colectare.

Pentru Rareş Mănescu și echipa lui participarea la campaniile de ecologizare a devenit o tradiție, în anii trecuți candidatul USL fiind promotorul unor acţiuni similare, tot în Sectorul 6.

Etichete:, , ,

3 comentarii pe “Comunicat de presa candidat USL la Primaria Sectorului 6, Rares Manescu, privind participarea la Campania ”Let’s Do It Romania!””

 1. adrian 12 mai 2012 la 6:38 PM #

  „Candidatul USL Rareș Mănescu a fost plăcut impresionat de faptul că la apelul pe care l-a făcut prin reţelele de socializare au răspuns nu doar susţinătorii săi, …”
  Cu toate ca PNL a mai facut actiuni ecologiste in sectorul 6, la care l-as recunosate mai curand pe Liviu Jicman drept campion, nu cred ca e OK sa lansezi un satfel de comunicat.
  As spune ca e chiar o mitocanie sa insinuezi ca ar fi actiunea ta, de candidat, cum ca lumea s-ar fi mobilizat la indemnurile tale … Exista o echipa a acestui proiect, cu pagina de net pe care o acceseaza tot omu’ cu tastatura. Se vede ca in echipa aia nu apare nicicum Rares Manescu desi exista o lista de „persoane publice” sustinatoare a campaniei. Printre acestea se afla intr-adevar un liberal cu preocupari vechi in domeniu – Magor Csibi. Deci campania cu pricina n-are nicio legatura cu initiativele lui Rares Manescu cum s-ar putea intelege din cuvintele pe care le-am pus in ghilimele.
  RUSINE Rares Manescu pentru astfel de fanfaronade lansate intr-un comunicat electoral! Dar un sincer bravo pentru participare!

  Apreciază

  • Gondolin 12 mai 2012 la 7:07 PM #

   ai su nu ai dreptate. Ca om care sta mult in mediul online, iti pot spune ca organizația PNL secor 6 a facut o reclama destul de agresiva evenimentului pe FB, de exemplu.

   Apreciază

   • adrian 12 mai 2012 la 7:39 PM #

    Cum spuneam, sunt de acord ca PNL 6 a avut diverse actiuni in sensul asta de-a lungul timpului. Insa din acest comunicat s-ar putea intelege ca dl. Candidat ar fi fost vioara I. Nu se face asa ceva, era suficient, onest si de bun simt sa fi evidentiat sprijinul si participarea si sa se evitat astfel de formulari de tip subliminal daca pot spune asa. Sqa nu-mi spuneti ca au formulat asa „din greseala” ca nu cred. Daca ar face astfel de lucruri din greseala ar fi si mai rau pentru ca ar arata o oarecare incompetenta politica ceea ce vreau sa sper ca nu e cazul. Recunosc ca mie mi s-a pus pata pe faptul ca nu-si cere scuze pentru faptul ca in mandatul sau de sef la filiala PNL 6 a aparut Poteras pe scaunul de primar. Adica nu poti sa-l faci de cacao pe omul pe care tu l-ai propulsat in functie fara sa-ti pui un pic de cenusa in cap. Daca nu cer prea mult ca om din sectorul 6 tras pe sfoara in urma cu 8 ani caci l-am votat pe nesimtit stiind ca mi l-a propus PNL si nu din alt motiv. Despre asta este vorba …

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: