Candidatul USL la Primaria Sectorului 6, Rares Manescu, s-a intalnit cu locuitorii din sector

Candidatul USL la Primăria Sectorului 6, Rareş Mănescu,
s-a întâlnit cu locuitorii din sector

El i-a asigurat că va renova pieţele şi va construi unele volante noi

Bucureşti, 19 mai 2012– Candidatul USL la Primăria Sectorului 6, Rareş Mănescu, s-a întâlnit astăzi, în Piaţa Veteranilor şi în Piaţa Gorjului, cu locuitorii din sector pentru a discuta despre priorităţile acestora.

Rareş Mănescu le-a vorbit celor cu care s-a întâlnit despre cele 5 bătălii importante pe care le va câştiga odată cu preluarea mandatului de primar al Sectorului 6: câinii comunitari, siguranţa copiilor, primul spital din sector, traficul şi locurile de muncă.

„Vom muta câinii comunitari în adăpostul modern inaugurat reecent de primarul general Sorin Oprescu şi vom construi cu fonduri europene un adăpost în Sectorul 6“, le-a spus Rareş Mănescu locuitorilor din Sectorul 6.

Alte priorităţi din propunerea serioasă pe care candidatul USL le-a prezentat-o celor cu care s-a întâlnit în Piaţa Veteranilor şi în Piaţa Gorjului sunt reabilitarea blocurilor şi renovarea pieţelor.

„Vom continua proiectul de reabilitare a blocurilor mai repede, mai bine şi mai ieftin”, a declarat Rareş Mănescu.

În privinţa pieţelor, el i-a asigurat pe locuitorii din sector că le va renova pe cele existente şi va construi unele volante noi.

Detalii suplimentare

http://www.rares-manescu.ro/ si  http://www.facebook.com/rares.manescu

Etichete:,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: