Ziare.com – Oprescu si USL au cucerit deja Capitala – Sondaj IRES

USL si candidatul pe care il sustine pentru Primaria Generala, Sorin Oprescu, se afla in acest moment la 63-64% in preferintele electoratului, arata cel mai recent sondaj IRES.

Atfel, USL este cotat cu 64% din voturile bucurestenilor, PDL ar atinge 19%, PPDD ar primi 7% din voturi, iar PRM ar strange 4 procente, informeaza Digi24.

In ceea ce priveste increderea (multa si foarte multa) in principalii competitori pentru Primaria Capitalei, procentele sunt urmatoarele : Sorin Oprescu, independent – 63%, Silviu Prigoana, PDL – 24%, George Becali, PNG-CD – 12%, Anghel Iordanescu, UNPR – 8% si Nicusor Dan, independent – 7%.

Intrebati cu privire la prezenta la urne pe 10 iunie 2012, sigur merg – 73%, probabil merg – 17%, probabil nu merg – 2%, sigur nu merg – 7%, iar nu stiu / nu raspund – 1,2%.

Procentul nehotaratilor este de 33%,in timp ce 64% spun ca stiu foarte sigur cu cine vor vota.

Intrebati ce cred despre directia in care merge Romania sub noua Putere, 53% dintre respondenti au spus ca directia este gresita, 39% ca este buna, iar 8% „nu stiu/nu raspund”.

Sondajul a fost realizat telefonic de IRES la comanda Digi 24, in perioada 16 -17 mai 2012. Sondajul a fost efectuat pe un esantion format din 1.455 persoane cu drept de vot, reprezentativ la nivelul populatiei adulte din Bucuresti. Marja maxima de eroare este de 2,6%.

Etichete:, , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: