Declarații ale președintelui PNL și altor membri PNL (sinteza presa)

Cotidianul – Antonescu: Ponta s-a mişcat foarte bine în calitatea sa de prim-ministru, n-a falsat, e mare lucru

Preşedintele PNL Crin Antonescu apreciază prestaţia lui Victor Ponta ca premier şi faptul că, în situaţiile în care a fost pus, a găsit ‘tonalităţile corecte’ şi nu a ‘falsat’. ‘Guvernului Ponta i-aş da un 9, lui Victor Ponta aproape 10. Cred că Victor Ponta s-a mişcat foarte bine în calitatea sa de prim-ministru, ţinând cont de faptul că nu-i uşor să devii prim-ministru cam pe neaşteptate. Cred că s-a mişcat foarte bine, cred că a găsit tonalităţile corecte, cred că n-a falsat, ceea ce e mare lucru’, a spus Antonescu, la Antena 3. în opinia lui Antonescu, în cazul problemelor nominalizărilor de la Educaţie trebuie admis că primul-ministru nu avea de unde să ştie ‘că la un moment dat, în cariera unui profesor universitar există articole discutabile’. în schimb, preşe dintele PNL a cotat USL cu nota ’10, din plin’. ‘USL chiar e ceva ce aş vota cu două mâini’, a comentat el.

Cotidianul – Crin Antonescu: Traian Basescu il detesta in chip special pe Andrei Marga

Presedintele PNL Crin Antonescu, prezent marti seara in cadrul emisiunii Sinteze Zilei difuzata de Antena 3, a declarat ca presedintele Traian Basescu a comis o mare gafa in timpul discursului sustinut de ministrul de externe Andrei Marga la Chicago, in timpul unei intalniri cu cateva zeci de romani la hotelul The Drake. Crin Antonescu a afirmat ca nu este pentru prima data cand presedintele procedeaza asa, iar astfel de atitudini sunt chiar unele care ne fac de ras.Reamintim ca in timp ce Andrei Marga isi explica declaratiile despre Vladimir Putin, seful statului a plecat de langa ministrul de externe, intorcandu-i spatele si vorbind cu cineva din sala. A preferat sa faca poze cu un copil si nu parea catusi de putin interesat de explicatiile ministrului Marga. Intrebat de realizatorul emisiunii daca gestul presedintelui Traian Basescu poate fi interpretat drept gafa sau un lucru ostentativ, Crin Antonescu a afirmat ca este vorba de o gafa. El a precizat ca Traian Basescu tre buia macar sa simuleze o atitudine cuviincioasa.

Curentul – Varujan Vosganian: ‘Singurul adversar al PNL este PSD’

Supărat că a fost tras pe linie moartă de la venirea lui Crin la conducerea PNL, fostul ministrul al Economiei Varujan Vosganian nu scapă nicio ocazie pentru a mai înţepa puţin actuala conducerea pentru coabitarea cu PSD. Nu că acest fapt l-ar deranja extrem de tare, ci mai degrabă din cauza faptului că nu se mai regăseşte la vârful ciolanului, acolo unde se afla în vremea lui Tăriceanu. într-o postare de pe blogul său intitulată ‘Principalul adversar al PNL în alegerile locale este…PSD!’, Varujan se arată extrem de încântat de previziunile electorale din teritoriu, acolo unde a ajuns să facă misionariat politic. El susţine că PDL nu mai are nicio şansă pe coclaurile pe unde a umblat el şi că singurul adversar al PNL a rămas doar PSD în localităţi unde lupta nu recunoaşte prieteniile de la cent ru dintre Crin şi Ponta.

Cotidianul – PNL: Basescu a tratat guvernele ca pe niste anexe ale Palatului Cotroceni
Purtatorul de cuvnt al PNL, Mihai Voicu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca presedintele Traian Basescu a tratat guvernele, pna acum, ca pe niste anexe ale Palatului Cotroceni, iar Guvernul Ponta trebuie sa se raporteze sefului statului doar in limitele Constitutiei.

Etichete:, , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: