Comunicat de presă Eduard Hellvig (Secretar general al PNL): “Boc este istorie și nu înțelege că momentul său politic a trecut!”

Emil Boc există în politică pentru că sunt unii care îl împing din spate, dar din punct de vedere al politicii practice Emil Boc este istorie și și-a dat examenul competenței și al pregătirii profesionale cât a fost la Cluj și la București” a declarat azi secretarul general al PNL, Eduard Hellvig.

Acesta s-a aflat la Cluj pentru a susține candidații USL la funcțiile din administrația publică locală și a susținut o conferință de presă alături de Horia Uioreanu și Marius Nicoară, candidați pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean și primar al municipiului Cluj Napoca.

Secretarul general al PNL și-a exprimat speranța că cetățenii județului Cluj  vor da semnalul eliberării României de PDL: “Din punctul meu de vedere, ca ardelean, ca om care a făcut o facultate în Cluj, opțiunea pentru acest oraș e clară, evidentă și am speranța că pe 10 iunie semnalul prin care România se eliberează de PD să vină de la Cluj. E un semnal pe care îl așteaptă toată țara, e un semnal pe care trebuie să îl transmită în primul rând cetățenii acestui oraș; e modalitatea prin care puteți arăta tuturor că acest oraș merită și altceva decât multă manipulare, multă minciună, multă lipsă de bun-simț, multă lipsă de caracter și multă aroganță.”

Eduard Hellvig a condamnat atitudinea PDL și a lui Emil Boc în această campanie electorală, precizând că este dezamăgit de comportamentul lor în această campanie. “Nu am crezut că vor mai fi momente în care aroganța să fie depășită, în plan politic, de cineva, dar Emil Boc și PDL au demonstrat permanent că  această ștachetă poate fi doborâtă și vreau să spun că am văzut în ultima perioadă  mai mulți lideri politici PDL care au un comportament straniu din punct de vedere al comunicării publice. Sincer,  pentru mine care sunt un om cu bun-simț, e greu de priceput cum poți să ieși pe tv și să spui lucrurile pe care le comunici astăzi făcând abstracție de ceea ce ai făcut în ultimii ani. Emil Boc și PDL au adus instituția presiunii și a controlului politic la toate nivelurile. Până și la nivelul gestionării programelor cu finanțare europeană. Vă dau un exemplu: în comunitățile locale, mai ales cele mari, conform unei HG date de Guvernul  Tăriceanu, s-au creat niște poli de dezvoltare urbană. Acolo unde au existat  primari care nu erau din  PDL, dar au câștigat finanțarea, aceștia nu au primit o simplă semnătură ca proiectele să înceapă” a mai spus secretarul general al PNL, Eduard Hellvig.

25 mai 2012                     Departamentul de Analiză Politică și Comunicare al PN

Etichete:, ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: