MEDIAFAX – Hellvig: Avem dosare închise de trei, patru ani în sertare pentru că primarii nu erau de la PDL

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a declarat, duminică, la Arad, că a descoperit dosare „închise în sertare” de trei, patru ani, pentru că „primarii nu erau ai PDL”, iar astfel există multe „comunităţi vitregite” la finanţarea proiectelor.

Ministrul Eduard Hellvig a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la PNL Arad, că vrea să schimbe felul în care sunt trataţi primarii care cer finanţări pentru proiecte, „să nu mai existe primari buni şi primari răi”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Hellvig a spus că mulţi primari s-au plâns că au proiecte blocate la MDRT sau că sunt rechemaţi de zeci de ori când merg la minister cu proiecte.  „Există dosare de trei sau patru ani închise în sertare pentru că nu au fost primari ai PDL, iar astfel avem multe comunităţi vitregite. Nu e normal să ne batem joc de oameni pentru că nu sunt de la PDL (…) Au fost unii de 30 de ori la minister şi mereu li s-a spus că mai au nevoie de o semnătură, de o ştampilă, lucruri care trebuie să înceteze odată, indiferent cine e ministru”, a declarat Hellvig.

Şeful MDRT a spus că se întâlneşte, duminică, cu primarii USL din judeţul Arad, pentru a afla şi de la aceştia ce fel de probleme au întâmpinat în relaţionarea cu ministerul şi pentru ce proiecte nu au reuşit să obţină finanţări.  Hellvig a precizat că se află în judeţ şi în turneu electoral, în calitate de secretar general al PNL.

 

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: