Comunicat de presă europarlamentarul PNL Cristian Bușoi

Eurodeputatul liberal Cristian Buşoi își exprimă dezamăgirea față de atitudinea europarlamentarilor PDL privind votul negativ exprimat pentru candidatura ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, pentru Curtea Europeană de Audit.

„Sunt dezamăgit de faptul că europarlamentarii PDL au încercat să își ascundă votul negativ insinuând că grupul ALDE ar fi avut o atitudine similară. Comunicatele de presă ale Grupului ALDE și ale delegației PNL, cât și lista de vot oficială a ALDE au confirmat susținerea clară din partea liberalilor europeni”.

Cristian Buşoi considerăcăsingura explicație pentru votul negativ acordat de europarlamentarii PDLeste „un joc politic meschin ghidat de  intenția de a lovi în propunerea Guvernului USL, sacrificând astfel un profesionist și un bun cunoscător al problematicilor europene. Este de neînțeles de ce un Ministru al Afacerilor Europene, funcție ocupată și în timpul  guvernării PDL, fost Comisar European, fost consilier prezidențial, cât și Şef negociator al României pentru aderarea la UE, om cu o vastă experiență în afaceri europene, nu a beneficiat de susținerea europarlamentarilor PDL”.

Cristian Buşoi îşi exprimă nemulțumirea față de prestația  europarlamentarilor PDL, care  prin mutarea disputelor politice interne în Parlamentul European, lovesc în interesele românilor.

Etichete:, , , , ,

Un comentariu pe “Comunicat de presă europarlamentarul PNL Cristian Bușoi”

  1. adrian 25 octombrie 2012 la 7:53 PM #

    Si eu sunt nemultumit de prestatia dlui Busoi in timpul campaniei de referendum. 0 intampinari in PE pe tema asta, nimic vizibil in contracararea mizeriilor portocalii. Prezenta nula in PE … vot irosit. Noroc cu dna Nicolai care a mai salvat obrazul …

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: