Activitate electorală – Colegiul 5 Gherla – 9 Noiembrie 2012

În ziua de 9 iunie 2012 am dat Cezarului ce este al Cezarului și m-am deplasat la Gherla. Căci în contextul alegerilor din decembrie 2012, Gherla constituie, dat fiind numărul mare al locuitorilor ei raportat la oricare altă localitate a colegiului un punct central al oricărei construcții electorale.

Vremea proastă (o ploaie măruntă, mocănească) a împiedecat un contact direct cu electoratul. În schimb am avut la sediul Primăriei municipiului un schimb reciproc de informații cu domnii Marius Călin Sabo, primarul PNL al Gherlei și Ioan Neselan, viceprimar PSD. Mi-am notat câteva proiecte pe care Primăria le are în vedere și în promovarea cărora, ca deputat, m-aș putea implica. La rândul meu, am împărtășit gazdelor puncte din cadrul programului meu electoral, puncte care ar putea interesa comunitatea locală.

La întoarcerea în Cluj am participat alături de colegii USL care candidează în colegiile clujene, la lansarea Aureliei Cristea – candidat USL la Colegiul 3 Camera Deputaților. În scurta mea alocuțiune, am subliniat necesitatea victoriei din partea USL, singura construcție politică viabilă care poate oferi României și Românilor nu numai șansa vindecării rănilor trecutul recent, răni provocate de proasta guvernare din perioada Boc – MRU, ci și oportunitatea devenirii, a reclădirii speranței că România va fi din nou nu doar puternică, ci și o casă bună pentru toți fiii ei.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: