Lansarea candidaților Uniunii Social Liberale în comuna Borșa – 23 noiembrie 2012

În această dimineață la căminul cultural din comuna Borșa a avut loc lansarea candidaților Uniunii Social Liberale și anume: candidatul colegiului 3 (Gherla-Dej-Câmpia Turzii) pentru Senat – Marius NICOARĂ și candidatul colegiului 5 Gherla pentru Camera Deputaților – Radu ZLATI.

La acest eveniment au participat autorități locale și județene printre care: președintele Consiliului Județean – Cluj Napoca, Horea UIOREANU, Vicepreședintele Consiliului Județean – Cluj Napoca, Ioan OLELEU, consilierii județeni Dorel SECARĂ și Mihai SZEPLEKAN, primarul comunei Borșa – Mariana SECARĂ precum sătenii comunei și alți invitați.

În discursurile lor, aceștia au subliniat importanța și necesitatea unui vot categoric în favoarea Uniunii Social Liberale, singurul vector politic care poate duce la o schimbare radicală și definitivă a modului în care România este gestionată.

În discursul său, candidatul colegiului 5 Gherla – Radu ZLATI a subliniat importanța unor măsuri de activare a economiei pe creștere implicită a nivelului de trai.

Întâlnirea s-a încheiat după un viu și interesant schimb de păreri între cei peste două sute de săteni și invitați.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: