Tinerii liberali discută Strategia Europeană pentru Regiunea Dunării

tnl_24578600Tineretul Național Liberal, în parteneriat cu Fundația Friederich Naumann, organizează în perioada 4 – 7 iulie, în județul Tulcea, seminarul internațional „Dunăre și Deltă – Coordonate Europene”.

Deschiderea oficială va avea loc pe 4 iulie, începând cu ora 18:00, la Complexul Steaua Apelor,www.steauaapelor.ro. Vor fi prezenți Simion Lucian Eduard, Prefect al județului Tulcea, Octavian Motoc, senator PNL, Octavian Popa, deputat PNL și reprezentanți ai Consiliului Județean Tulcea. Vor participa, de asemenea, Wolfgang Limbert, consultant SUERD, Daniel Kaddik, Director Regional al Fundației Friedrich Naumann și Peter Langer, Coordonator general al Consiliului Orașelor și Regiunilor Dunărene.

Lucia Varga, Ministru delegat pentru ape, păduri și piscicultură, va participa la seminar și le va vorbi tinerilor liberali despre politicile de mediu dedicate regiunii Dunării și Deltei. Vor fi, de asemenea, prezenți Cristian David, Ministru delegat pentru românii de pretutindeni, și Florin-Alexandru Alexe, deputat, președinte TNL România.

Seminarul se va desfășura la Nufăru, în Deltă, unde participanții vor putea vedea, la fața locului, care sunt problemele și provocările în regiunea Dunării. Aceștia vor vizita și Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării pentru a avea o perspectivă mai largă asupra subiectului discutat la seminar.

Dunărea este un important drum fluvial ce străbate 10 țări europene, făcând legătura între Germania și Marea Neagră, iar Delta Dunării, formată pe teritoriu românesc, este cea mai bine conservată dintre deltele europene și se află în patrimoniul mondial UNESCO. În acest context, strategiile românești și europene privitoare la Dunăre și Deltă vor fi subiectul principal de discuție la seminarul organizat de tinerii liberali.

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

2 comentarii pe “Tinerii liberali discută Strategia Europeană pentru Regiunea Dunării”

  1. pozedecat 4 iulie 2013 la 9:04 PM #

    Chiar asa grav am scris de am fost sters? Sau poate era vreun neadevar in articolele preluate, mai stii?

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: