uioreanu-nicoaraSalut decizia președintelui Consiliului Județean Cluj Horea Uioreanu de a-și anunța intenția de a candida (deocamdată acest anunț este neoficial) la președinția Organizației județene PNL Cluj. Consider firesc ca un membru PNL ce a strâns numărul cel mai mare de voturi din județ, într-o confruntare grea (și care părea la startul ei inegală) în lupta cu reprezentantul fostului partid-stat, să aspire la conducerea organizației care i-a oferit girul, susținerea politică, puterea, resursele necesare câștigării unei astfel de confruntări.

Salut cu atât mai mult faptul că senatorul Marius Nicoară, actualul președinte al organizației județene, și-a manifestat sprijinul politic în privința candidaturii lui Horea Uioreanu. Semn de maturitate politică (niciodată contestată) dar și de pragmatism și, de ce nu, de punere a intereselor partidului înaintea unor interese strict personale sau de grup.

Este un semn, încă unul, că organizația județeană PNL Cluj a atins pragul de conștientizare care permite ca țintele politice propuse să poată fi atinse și PNL să-și confirme, în județul cel mai disputat politic al Ardealului, statutul de cel mai important partid al momentului.

Etichete:, , , ,

Un comentariu pe “Radu Zlati: Comunicat de presă cu privire la Conferința de presă a PNL Cluj, 7 Iulie 2013”

1. victorialiberalismului 7 iulie 2013 la 7:30 PM #

Ma bucur ca cei 2 lideri ai PNL Cluj s-au hotarat sa ingroape securea razboiului si sa colaboreze.In acest moment PNL are sansa de a-i scoate pe pedelisti complet din Cluj numai ca pt a realiza acest lucru trebuie in primul rand unitate in interiorul filialei.Aceasta sansa nu trebuie ratata.

Apreciază

%d blogeri au apreciat asta: