(MondoNews.ro): Radu Zlati: Am votat împotriva legii maidanezilor. Nu legislația a lipsit, ci voința politică a autorităților

xtimthumb.php,qsrc=,hwww.mondonews.ro,_wp-content,_uploads,_2013,_09,_radu_zlati.jpg,aw=720,aq=100.pagespeed.ic.pHDKZc1dY5Deputatul PNL Radu Zlati a declarat, pentru Mondo News, ca a votat impotriva legii care prevede eutanasierea cainilor maidanezi, fiind de parere ca aceasta nu rezolva adevaratele cauze ale prezentei cainilor fara stapan intr-un numar atat de mare pe strazile Capitalei.

“In ce priveste legea am votat impotriva ei. Mai bun decat prezentul text de lege, textul votat in Camera nu rezolva adevaratele cauze ale prezentei, in unele orase, a unui excesiv de mare numar de caini pe strazi. Cred ca situatia, cel putin in Bucuresti, nu se va schimba in mod sensibil pe termen scurt si mediu. Nu legislatia a lipsit, ci vointa politica a autoritatilor locale”, a declarat Radu Zlati, la solicitarea Mondo News.

Deputatul liberal a mai precizat ca protestul iubitorilor de caini maidanezi este o forma legitima de manifestare, atata timp cat se desfasoara in mod civilizat, insa a atras atentia asupra acuzatiilor aduse de acestia in Parlament.

“Protestul iubitorilor de animale, desfasurat la Parlament sau pe strada, il consider ca pe o forma legitima de manifestare, atata vreme cat imbraca forme civilizate. Azi, in Camera, iubitorii animalelor au aruncat acuzatiile dure – ca de obicei, generalizarile pripite duc la erori de apreciere”, a mai spus Zlati.

Sursă: www.MondoNews.ro

Etichete:, , , , , , ,

2 comentarii pe “(MondoNews.ro): Radu Zlati: Am votat împotriva legii maidanezilor. Nu legislația a lipsit, ci voința politică a autorităților”

  1. simona lascu 10 septembrie 2013 la 8:56 PM #

    Felicitari! desi…nu stiu de acum ce se va mai putea face 😦 noi multumim!

    Apreciază

  2. nadia nitov 10 septembrie 2013 la 9:35 PM #

    domnule, va respect pentru ca ati inteles esentialul! degeaba macelaresti efectul daca nu tratezi cauza! vor fi tot atatia caini si macelul nu se va mai opri nicicand. suntem ca intr-un cosmar! eu as intra cu armata in curtile cu caini din orase si sate si le-as castra cu forta cainii. ca daca-i ameninti ca-i amendezi arunca si cainii maturi pe strada, dar o strada din alt oras ca sa nu revina acasa. 😦

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: