Comunicat de presă privind Conferința județeană de alegeri a PNL Mehedinți

PNLSâmbătă, 2 noiembrie, a avut loc, la Drobeta Turnu Severin, Conferința județeană de alegeri a Filialei PNL Mehedinți, în prezența a 502 delegați. Cu acest prilej, a fost ales noul președinte al liberalilor mehedințeni, în persoana vicepreședintelui Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, Virgil Popescu. Acesta a obținut 481 de voturi „pentru” și 12 voturi „împotrivă”, nouă voturi fiind declarate nule.

La acest eveniment au participat vicepreședinții executivi Tudor Chiuariu, Mihai Stănișoară și Marcel Vela, ministrul pentru Relația cu Parlamentul Mihai Voicu, președintele CNAS Cristian Bușoi, președintele ANFP Eugen Coifan, secretarul general adjunct George Tuță, deputatul de Mehedinți Viorel Palașcă și senatorul Dian Popescu, președintele Filialei PNL Gorj.

Filiala mehedințeană a fost condusă până în prezent de către vicepreședintele PNL  Marcel Vela, care și-a depus sâmbătă mandatul de președinte interimar primit din partea Biroul Politic Național.

În cadrul Conferinței județene de alegeri de sâmbătă a fost votat noul Birou Politic Teritorial, Comisia de Cenzori și noua Comisie Teritorială de Onoare și Arbitraj, care va fi condusă de către profesorul universitar Pompiliu Drăghici, fostul șef al Baroului Mehedinți.

2 noiembrie 2013                                                        

Filiala PNL Mehedinți

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii pe “Comunicat de presă privind Conferința județeană de alegeri a PNL Mehedinți”

  1. paul Tudor 3 noiembrie 2013 la 4:27 PM #

    Felicitari Virgil Popescu! Incepe o noua etapa in viata liberalilor mehedinteni. VP va readuce Filiala in topul filialelor PNL, va reinstaura in Filiala climatul de munca, de respect, va promova, sunt sigur de asta, adevaratele valori liberale. Imi pare rau ca nu am putut sa ajung la Conferinta dar ii transmit lui Virgl Popescu si pe aceasta cale mult success. PaulT

    Apreciază

  2. ptudorbesta 3 noiembrie 2013 la 4:32 PM #

    Felicitari Virgil Popescu!

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: