OFICIAL – Gigel Stirbu, desemnat de PNL la Cultura

catsBiroul Politic National al PNL l-a desemnat, cu unaniminate de voturi, pe deputatul Gige Stirbu drept propunere pentru portofoliul de la Cultura.

Propunerea liberalilor va fi trimisa premierului, cel care a anuntat ca va merge la Cotroceni atat cu nominalizarea facuta de PNL, cat si cu demisia fostului ministru, Daniel Barbu.

Gigel Stirbu a fost propunerea liderului PNL, Crin Antonescu, pentru portofoliul de la Cultura. Acesta a fost validat cu unanimitate de voturi de Biroul Politic National al PNL.

Presedintele poate refuza o singura dat, motiva, solicitarea de investire a unui ministru.

Etichete:, , , , , ,

3 comentarii pe “OFICIAL – Gigel Stirbu, desemnat de PNL la Cultura”

 1. pozedecat 13 decembrie 2013 la 3:23 PM #

  Sa fie intr-un ceas mai bun. Adica sa speram ca dl. Gigel n-o sa fie doar un alt Dorel al politicii …

  Apreciază

 2. Ionut 17 decembrie 2013 la 3:51 PM #

  Imi exprim regretul ca PNL nu a desemnat o personalitate in aceasta functie. Sper (in continuare) ca va exista un moment „zero” in care politicienii vor intelege ca economia, cultura, educatia, cercetarea, sanatatea vor performa, vor evolua, atunci cand in posturile cheie vor fi numiti in urma unor CONCURSURI CORECTE acei specialisti care astazi isi iau lumea in cap.
  De la PNL am alte asteptari decat de la PDL sau PSD, inclusiv in alte cazuri, Oltchim, de exemplu.
  Revenind la cazul d-lui Daniel Barbu, PNL si dl. Crin Antonescu au pierdut o buna ocazie de a-i retrage sprijinul politic in urma atitudinii afisate in legatura cu Rosia Montana. Privitor la afirmatiile referitoare la programul anti-SIDA, nu pot trage nici o concluzie atat timp nu stiu cum au fost si cum se estimeaza ca vor fi cheltuiti banii alocati acestui program. E posibil ca ministrul Barbu sa aiba partea sa de dreptate.

  Apreciază

  • adrian 18 decembrie 2013 la 7:31 PM #

   N-are nicio dreptate atat timp cat am auzit ca n-a facut niciun gest sa-si apere un buget decent in guvern. Caramitru si-a pus de trei ori demisia pe masa de fiecare data cand i se arunca un buget la misto … Nu poti carcoti atat de ca nuca in perete daca n-ai facut nimic pana atunci, nu?

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: