Norica Nicolai: Propuneri precum cea a lui Elmar Brok nu fac decât să păteze imaginea Uniunii Europene și a Germaniei

nicolai_norica2Europarlamentarul PNL Norica Nicolai consideră că propuneri precum cea a eurodeputatului german Elmar Brok de a amprenta cetățenii români și bulgari nu fac decât să păteze imaginea Uniunii Europene.

„Afirmațiile europarlamentarului german Elmar Brok nu sunt altceva decât un atac la adresa românilor. Propuneri precum cea a europarlamentarului german pătează imaginea Uniunii Europene și a Germaniei. Ideea vehiculată de Brok, de a amprenta cetățenii români și bulgari, ne aduce aminte de măsurile de tristă amintire pentru istoria Germaniei și a Europei.

Această poziție se singularizează într-o Uniune Europeană în care principiul liberei circulații a persoanei este unul fundamental. Pentru viitorul Uniunii Europene, respectarea principiului fundamental al liberei circulații este prioritar. Maniera în care statele membre îl respectă sau nu definește atașamentul față de viitorul Uniunii Europene.

Este ușor pentru unii să spună că vor mai multă Europă atunci când sunt în cadrul summiturilor oficiale, dar propunerile pe care le promovează dovedesc că vor mai multă Europă doar în beneficiul lor și nu pentru toate statele membre. Acesta este un fapt inacceptabil”, a afirmat eurodeputatul român.

06 ianuarie 2014                                 

Partidul Național Liberal

Etichete:, , , , , , ,

2 comentarii pe “Norica Nicolai: Propuneri precum cea a lui Elmar Brok nu fac decât să păteze imaginea Uniunii Europene și a Germaniei”

  1. chioru 6 ianuarie 2014 la 6:30 PM #

    poate ii va fi viitor coleg :mrgreen:

    Apreciază

  2. adrian 7 ianuarie 2014 la 1:09 PM #

    Norica Nicolai – singurul europarlamentar care-si merita functia. Poate si dna Weber. Prea putin. Mult prea putin chiar si pentru putina apreciere din partea mea.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: