Raluca Surdu: USL demonstrează că este o alianță matură și viabilă

uslViceliderul Grupului PNL din Camera Deputaților, Raluca Surdu, a declarat că, prin soluționarea conflictului de la Ilfov, USL a dat dovadă că este o alianță matură și viabilă. Raluca Surdu a precizat că în următoarea sesiune parlamentară reprezentanții USL vor trebui să demonstreze că pot asigura o majoritate funcțională prin care să fie susținute proiectele legislative importante pentru România.

„USL demonstrează că este o alianță matură și viabilă, iar toate disensiunile care apar pot fi soluționate prin dialog, astfel încât funcționarea Uniunii să nu fie afectată. Prin rezolvarea conflictului din cadrul USL Ilfov, s-a făcut un prim pas către restabilirea unității și solidarității de care a dat dovadă Uniunea de-a lungul existenței sale. De asemenea, în urma discuțiilor dintre liderii USL s-a stabilit ca în perioada următoare să existe un dialog și cu celelalte filiale județe unde există probleme legate de funcționarea USL, în așa fel încât să fie soluționate toate neînțelegerile.

În acest context, privesc cu optimism la modul în care vor fi gestionate lucrurile și la nivelul grupurilor parlamentare ale partidelor din cadrul USL în următoarea sesiune parlamentară. Parlamentarii USL vor trebui să dovedească faptul că pot asigura o majoritate funcțională care să susțină în dezbatere și în vot, cele mai importante proiecte legislative pentru țara noastră”, a spus deputatul liberal.

Raluca Surdu a adăugat că „odată cu apropierea campaniei electorale este important să ne păstrăm aceeași maturitate de care am dat dovadă și până acum, în așa fel încât să nu se creeze o bătălie între partidele din cadrul USL. Trebuie să tratăm cu discernământ și seriozitate perioada următoare, fiind esențial ca lupta din teritoriu să nu fie transferată în Parlament”.

15 ianuarie 2014                              

Raluca Surdu,

Vicelider Grup PNL din Camera Deputaților

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: