Ministrul Culturii s-a întâlnit cu directorul Teatrului Evreiesc de Stat din București, actrița Maia Morgenstern

Screen-Shot-2013-12-13-at-2.25.31-PMMinistrul Culturii, Gigel Știrbu, s-a întâlnit astăzi, 27 ianuarie 2014, cu directorul Teatrului Evreiesc de Stat din București, actrița Maia Morgenstern, pentru a discuta despre situația în care se află clădirea instituției în urma distrugerilor provocate de viscol.

Ministrul Culturii și-a oferit sprijinul pentru rezolvarea cât mai grabnică a situației neplăcute de la Teatrul Evreiesc. Domnia sa a solicitat Inspectoratului de Stat în Construcții încheierea de urgență a Procesului Verbal de Constatare a daunelor pentru a fi demarcate formalitățile necesare pentru reparații.

La finalul întâlnirii, Ministrul Gigel Știrbu, a declarat: ”Clădirea Teatrului Evreiesc de Stat nu se află în administrarea Ministerului Culturii, însă este un edificiu care adăpostește o importantă instituție culturală, astfel încât nu voi ezita să mă implic cu tot ce pot pentru soluționarea acestei probleme.”

În urma fenomenelor meteorologice care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, o porțiune de aproximativ 80 de metri pătrați din acoperișul Teatrului Evreiesc a fost dislocată. Acest lucru a afectat atât activitatea teatrului, cât și siguranța trecătorilor.

Biroul de presă

Etichete:, , ,

Un comentariu pe “Ministrul Culturii s-a întâlnit cu directorul Teatrului Evreiesc de Stat din București, actrița Maia Morgenstern”

  1. chioru 28 ianuarie 2014 la 11:38 PM #

    s-a desfiintat grupul ppdd din senat. e de rau augur pentru crin, inseamna ca psd se pregateste sa rupa usl. probabil vor inventa o minciuna despre antonescu pentru a avea motiv , plus ca se vor baza pe imperiul mediatic al varanului voiculescu pentru a minti

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: