Norica Nicolai: Propunerile PNL sunt un mare câștig pentru Guvern

nicolai_norica2Europarlamentarul liberal Norica Nicolai consideră că nominalizările făcute de Partidul Național Liberal pentru posturile vacante din Guvern sunt o dovadă a faptului că PNL dorește să își respecte angajamentele luate în fața românilor și că vrea să ducă la capăt mandatul. De asemenea, Norica Nicolai a precizat că aceste numiri vor asigura o mai puternică reprezentare a valorilor liberale în Guvern.

„Partidul Național Liberal și-a asumat alături de partenerii din USL să îndrepte neregulile guvernărilor anterioare și să facă dreptate românilor. Prin nominalizările pe care Partidul Național Liberal le-a făcut pentru ocuparea portofoliilor vacante din Guvern, PNL demonstrează că este dedicat angajamentelor luate în fața cetățenilor și că dorește să-și respecte mandatul pe care cetățenii i l-au acordat la alegerile din 2012.

Cei numiți de către PNL pentru a ocupa posturile de miniștri sunt oameni de valoare, bine pregătiți și cu o vastă experiență profesională. Propunerile PNL sunt un mare câștig pentru Guvern, iar cooptarea domnului Klaus Iohannis reprezintă un adevărat atu, atât pentru Executiv, cât și pentru PNL.

Prin prezența sa în cadrul Executivului, Klaus Iohannis va asigura o mai bună coordonare a miniștrilor liberali. Totodată Eugen Nicolăescu, Teodor Atanasiu și Cristian Bușoi au demonstrat în repetate rânduri că sunt adevărați profesioniști, care și-au îndeplinit cu succes atribuțiile pe care le-au avut în diferite funcții pe care le-au ocupat de-a lungul timpului.

PNL are alături de partenerii săi din USL o responsabilitate asumată în fața românilor de a guverna cât mai bine în interesul lor, iar nominalizarea unor persoane bine pregătite și cu o experiență bogată în domeniile de activitate arată seriozitatea cu care PNL își respectă promisiunile făcute românilor. Numirile făcute în Guvern vor asigura o mai puternică reprezentare a valorilor liberale în acest Executiv”, a afirmat Norica Nicolai.

10 februarie 2014                                    

Norica Nicolai

Europarlamentar, Vicepreședinte PNL

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.