2 comentarii pe “Discursul președintelui PNL, Crin Antonescu, susținut la Delegația Permanentă Teritorială a PNL Argeș – 30 martie 2014”

  1. pozedecat 30 martie 2014 la 9:41 PM #

    Din pacate as spune ca PNL ii face o nedreptate lui Mircea Diaconu pentru ca in loc sa-l apere, sa faca plangere penala pentru abuz in serviciu acelui politruc ordinar de la ANI, PNL a ales sa faca jocul basistilor si sa recunoasca o nedreptate. Incompatibilitatea, asa trasa d epar cum a rezultat nu ii interzice lui Mircea Diaconu SA CANDIDEZE (functie obtinuta pe cale electorala) pentru UN ALT POST decat ce de senator (deci nu e aceeasi functie). Orice analfabet care citeste pe litere legea 176 pe care a fost gasit M. Diaconu incompatibil vede restrictiile impuse. Numai ANI citeaza trunchiat si, culmea, „juristii” PNL invocati de dl. Antonescu. Pentru ce? Pentru Busoi? Trist, foarte trist, nu numai ca il inteleg perfect pe dl. Diaconu dar va marturisesc ca am sa si merg la vot (desi imi propusesem sa n-o fac sau sa merg la protest cu vot pe cineva ca Laszlo Tokes daca ar candida – nici nu stiu asta) si am sa-l votez. Sper sa adune multe voturi pentru ca asta va spune foarte multe.

    Apreciază

  2. Ivi 31 martie 2014 la 8:23 AM #

    In sfarsit vad un discurs in care sunt puse lucrurile la punct – cine l-a „reinventat pe Baesescu” …in sfarsit sunt aratate clar faptele, in ordine si corect (poate ca ar trebui ca in dezbaterea publica sa se insiste pe ideea de fapt: – ministrul Rus a propus acea „burtologie de numar inscris in listele electorale” …fapt: – Ponta a semnat pactul de cooabitare, etc., etc., si dupa enumerarea se pune intrebarea retorica – Cine de fapt l-a cautionat si reinventat pe Basescu – Ponta cu PSD-ul sau Antonescu cu PNL-ul? …desigur ca propagandele FSN-iste (urmase ale propagandei comuniste…) prezinta denaturat adevarul faptelor …ori faptele ne arata adevarul si nu propaganda mincinoasa, etc., etc…

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: