Comunicat de presă: Cluburile Studenţeşti Liberale fac apel la politica bunului-simţ

CSL (2)Asistăm în ultimele zile la o serie de derapaje grave ale Partidului Social Democrat care ne duc cu gândul la practicile epocii comuniste. Astăzi am aflat cum vicepremierul Dragnea a ameninţat un vicepreşedinte de consiliu judeţean liberal. Tot acesta ameninţă comunităţile locale cu sărăcia şi condiţionează plata investiţiilor de apartenenţa la PSD.

Acum câteva zile, am fost martori la momente în care un judecător a fost ameninţat de faţă cu presa de către un preşedinte de consiliu judeţean social-democrat. De asemenea, zi de zi au loc atacuri asupra democraţiei, atât la nivel local, cât şi la nivel central. Partidul Social Democrat, care se vrea un partid-stat, acţionează într-un fel în care doar partide din ţări totalitare îşi mai permit să acţioneze.

Cerem public PSD-ului să înceteze cu ameninţările, de orice fel ar fi acestea. Membrii acestui partid trebuie să înţeleagă că trăim în democraţie, iar una dintre caracteristicile acesteia este pluripartidismul. Indiferent de câte ameninţări cu puşcăria face PSD-ul, românii nu se vor preda şi nu vor lăsa România pe mâna lor.

Cluburile Studenţeşti Liberale îşi exprimă totala dezaprobare în faţa pornirilor totalitare ale social-democraţilor. Tinerii de astăzi sunt o generaţie de oameni liberi, care vor să muncească şi să se dezvolte în România. Tinerii din ziua de azi nu vor să trăiască iarăşi sub ameninţarea roşie, aşa cum au trăit generaţiile părinţilor noştri.

În campania electorală pe care o desfăşor în Oltenia, am reușit să identific problemele reale pe care le au oamenii și motivele pentru care sunt dezamăgiți de proasta guvernare a PSD. Guvernul Ponta nu are nicio strategie de combatere a șomajul ridicat, nu are o strategie pentru investiții în infrastructură. Aceste probleme sunt ignorate de PSD de multă vreme. În loc să ameninţe cu puşcăria oamenii care nu sunt de acord cu politicile lor, ar face mai bine să găsească soluţii pentru probleme pe care le au românii, pentru că nu doar în Oltenia românii au lipsuri, ci în întreaga ţară“, a declarat Claudia Benchescu, preşedintele Cluburilor Studenţeşti Liberale.

Astăzi, de Ziua Europei şi de Ziua Independeţei de Stat, amintim PSD-ului că România nu este a lor, ci este a tuturor românilor. Dacă social-democraţii sunt atât de mândri că sunt români, aşa cum pretind în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, să înceteze imediat practicile bolşevice.

Cluburile Studenţeşti Liberale

Claudia Benchescu, preşedinte

Etichete:, , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: