Precizare cu privire la vizita președintelui PNL, Crin Antonescu, în Statele Unite ale Americii

crin antonescuPentru corecta informare a opiniei publice privind vizita președintelui PNL, Crin Antonescu, în Statele Unite ale Americii, purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, este abilitat să facă următoarele precizări:

„Președintele PNL, Crin Antonescu, va susține marți, 13 mai 2014, la Washington, o intervenție în cadrul dezbaterii cu tema „În mijlocul furtunii – antisemitismul se întoarce în Europa”, cu ocazia Forumului Global Evreiesc.

Aceasta este o reuniune anuală  cu peste 1700 de invitați din Statele Unite și străinătate. La ea vor participa lideri politici americani, precum și miniștrii de externe din Franța, Canada, Cipru, Singapore și oficiali ai guvernului din Israel.

Invitația de participare adresată președintelui PNL este semnată de directorul  prestigioasei organizații International Jewish Affairs , rabinul Andrew Baker și este trimisă domnului Crin Antonescu din data de 11 martie 2014.

În cuprinsul invitației se specifică în mod clar că, fiind vorba de un invitat special al gazdelor reuniunii, acestea renunță la taxa de participare.

Prin urmare, orice informație în sensul că liderul PNL ar fi plătit o taxă pentru a putea  participa la respectiva reuniune mondială este falsă, neavând niciun fel de suport real.”

12 mai 2014                    

Departamentul de Analiză Politică și Comunicare

Etichete:, , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: