Declarație de presă a președintelui PNL, Crin Antonescu – 25 mai 2014

10417826_10152463207703307_7998839496165251078_n“Bună seara, din nou!

Nu am rezultate încă, numărătoarea nu s-a terminat, așteptăm cu toții încheierea numărătorii, așteptăm cu toții rezultatul numărătorii paralele și așteptăm cu toții, desigur, rezultatele oficiale. Cum spuneam, comentarii, poziții legate de rezultatul alegerilor voi face în momentul în care vom avea rezultatele oficiale.

Intervenția mea de acum este destinată a afirma câteva lucruri, puține dar foarte ferme, în numele Partidului Național Liberal. Indiferent de rezultatul acestor alegeri, vreau să-i asigur pe toți cetățenii României care au votat sau nu, pe toți membrii PNL, pe toți cei care ne-au dat votul astăzi sau altădată, că Partidul Național Liberal își va respecta demnitatea, principiile și hotărârile, că Partidul Național Liberal nu ia mită, că Partidul Național Liberal este singurul partid care pe baza principiilor și în virtutea unor valori a fost capabil să părăsească o guvernare și ca atare nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mi puțin călduț într-o guvernare. Nu vom lăsa România pe mâna baronilor roșii, indiferent de exit poll-uri și indiferent de rezultatul acestor alegeri.

Partidul Național Liberal va fi așa cum este deja consacrat, va fi principala forță politică în luptă, în continuare și în toamna acestui an, împotriva pesedizării României.

Partidul Național Libera va lupta și în 2014 așa cum a făcut-o în 1996, așa cum a făcut-o în 2004 și așa cum a făcut-o în 2012 împotriva tentativei oricui de a instaura un partid stat la conducerea României.

Acest război nu s-a terminat, indiferent cât de veseli sunt unii astăzi în urma unor exist poll-uri sau a unor rezultate oficiale așa cum le vom vedea. Bătălia politică a acestui an, este o bătălie majoră pentru România, iar opțiunea Partidului Național Liberal a fost făcută  și e definitivă. În această bătălie, Partidul Național Liberal va reprezenta cetățenii împotriva baronilor, va reprezenta dreapta împotriva stângii, va reprezenta speranța și proiectul de occidentalizare a României împotriva feudalismului roșu, în ediție PSD revăzută și adăugită.

Acest lucru nu-l spune doar Crin Antonescu. Acest lucru îl spun toți liberalii adevărați, iar cei care-și închipuie că doi sau trei sau cinci liberali fracturați din diferite motive pot să substituie voința unui partid care de 139 de ani trăiește din valori, și nu din pomeni, se înșeală amarnic, iar războiul care abia a început, și nicidecum nu s-a încheiat, va dovedi acest lucru.”

Etichete:, , , , , , , ,

Un comentariu pe “Declarație de presă a președintelui PNL, Crin Antonescu – 25 mai 2014”

  1. hmm 26 mai 2014 la 1:21 AM #

    si apropo, trebuie , cum zice cristoiu, o mica atitudine nationalista , fara a fi antieuropean, ca ponta

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: