(www.ZiarulAtac.ro): Deputatul ZLATI dărâmă conducerea PNL

deputatul-zlati-darama-conducerea-pnl-41949-1Deputatul Radu Zlati, recunoscut drept cel mai înfocat susținător al candidaturii lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale din acest an, a transmis un mesaj, pe Facebook, prin care transmite cooperativei din PNL că direcția actuala a partidului este greșită.

Zlati transmite conducerii PNL că riscă să rămână fără oameni, situație în care liberalii ar fi obligați să apeleze la „importuri” din PMP.

„Cineva a fost votat pentru că este integrator. Atrag atenția (în special echipei domniei sale) că în ultimele 24 de ore și-au confirmat plecarea din PNL doi parlamentari: Ion Ghișe și Guran Virgil.

În ritmul ăsta de integrare, în curând partidul rămâne doar cu vicepreședinții, iar pentru structuri teritoriale va trebui să „importăm” întregul activ al PMP. Ceea ce în fapt am și început: cineva care până mai ieri organiza alegerile pentru Udrea, ieri a votat în DP cine să ne reprezinte în cursa pentru Cotroceni. Nu că spun, dar vreau să zic”, a precizat Radu Zlati pe pagina sa de Facebook.

Sursă: www.ZiarulAtac.ro

Etichete:, , , , ,

2 comentarii pe “(www.ZiarulAtac.ro): Deputatul ZLATI dărâmă conducerea PNL”

  1. pozedecat 23 iulie 2014 la 12:51 AM #

    Ati ajuns la vorba mea, cu Poteras. Dar nu numai el, ca banuiesc ca nici nu va refereati la el, de fapt, ci la alti aciuati deveniti deja membri ai PNL … Omul ala de la Giurgiu, Anton, de exemplu. Fugit de la PDL, facut pe ultima suta de metri deputat USL si apoi fugit la PMP. Are Mike Oldfield o piesa in care spune obsesiv: „Only time will tell!”

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: