(www.pesurse.ro): Răscoala în PNL! Omul lui Antonescu, atacuri dure și ironii la adresa actualei conducere

140412661372311013723_pnl-demisie-radu-stroe-18471999Prin intermediul unei postări pe pagina sa de facebook, deputatul Radu Zlati, recunoscut drept cel mai înfocat susținător al candidaturii lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale din acest an, a transmis un mesaj, prin care atenția cooperativei din PNL că direcția actuala a partidului este una greșită.
Acesta mai subliniază faptul că în acest ritm, conducerea PNL riscă să rămână fără oameni, situație în care liberalii ar fi obligați să apeleze la ”importuri” din PMP.
”Cineva a fost votat pentru că este integrator. Atrag atenția (în special echipei domniei sale) că în ultimele 24 de ore și-au confirmat plecarea din PNL doi parlamentari: Ion Ghișe și Guran Virgil.
 
În ritmul ăsta de integrare, în curând partidul rămâne doar cu vicepreședinții, iar pentru structuri teritoriale va trebui să „importăm” întregul activ al PMP. Ceea ce în fapt am și început: cineva care până mai ieri organiza alegerile pentru Udrea, ieri a votat în DP cine să ne reprezinte în cursa pentru Cotroceni. Nu că spun, dar vreau să zic”, a precizat Radu Zlati pe pagina sa de facebook.

Etichete:, , , , , , , ,

Un comentariu pe “(www.pesurse.ro): Răscoala în PNL! Omul lui Antonescu, atacuri dure și ironii la adresa actualei conducere”

  1. redguy1973 23 iulie 2014 la 9:48 AM #

    Pana la urma o sa ajunga PNL-ul sa fie condus de ”importurile” din PMP,de PDL-isti si de fii ratacitori( Chiliman,MRU,etc) si de ce n chiar de Basescu

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: