Comunicat de presă al președintelui PNL, Klaus Iohannis, privind summit-ul NATO

klaus iohannisIntențiile președintelui rus de a rezolva conflictul din Ucraina prin crearea unui stat constituit din regiunile unde se confruntă forțele ucrainene și rebelii proruși trebuie descurajate printr-o atitudine fermă a statelor UE și a membrilor NATO.

Este necesară o poziție clară și constantă care să susțină inviolabilitatea integrității și suveranității teritoriale a Ucrainei. Pentru Summit-ul NATO din Țara Galilor (4-5 septembrie) sunt anunțate discuții privind un plan de acțiune de pregătire a forțelor NATO prezente în Estul Europei și sporirea capacităților acestora. Agravarea conflictului, confirmată prin pozițiile publice ale liderilor ONU, NATO și UE, impune demonstrarea capabilităților alianței și înțelepciunea de a avea o atitudine comună.

2 septembrie 2014                                            

Klaus Iohannis

Președintele Partidului Național Liberal

Etichete:, , , , ,

2 comentarii pe “Comunicat de presă al președintelui PNL, Klaus Iohannis, privind summit-ul NATO”

  1. Anca Dragomirescu 3 septembrie 2014 la 4:31 PM #

    De curand domnul Iohannis ne-a anuntat cu un aer de suprioritate ca el este „din alt film.” Trebuie sa inteleaga ca filmul sau nu ruleaza si nu va rula in Romania. A avut sansa sa primeasca un rol secundar in filmul lui Crin Antonescu. Doar ca a dat cu rahat turcesc in ventilator si acum privim cu totii la o comedie ieftina. Atat de mult pop corn voi avea nevoie… mi-e teama sa nu pun in greutate.

    Apreciază

Trackback-uri/Pingback-uri

  1. Americanii spun: domnule preşedinde, mai puțin și mai bine! - 7 septembrie 2014

    […] va opri pe toți acești răufăcători? Pentru al cita pe Frederic cel Mare, “cel care apără totul, apără nimic.” La aceasta am putea adăuga faptul că americanii provoacă  războaie peste tot, și […]

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: