Declarație de presă deputat Radu Zlati: Călin (Tăriceanu) file… de banc

radu-zlati-600x423Pe vremea răposatului, bancurilor cu Bulă le făceau concurență bancurile cu știri provenite de la un radio dintr-un stat sovietic, prieten și tovarăș nouă.

Domnul Călin Popescu Tăriceanu azi s-a dovedit emulul celebrelor bancuri, spunând la un post TV în mod liber, nesilit de nimeni și aparent în deplinătatea tuturor facultăților sale: ”Hans Iohannis a fost ales pe listele Frontului Democratic German. Deci e o ipocrizie fără margini să se opună OUG privind migrația primarilor.”

Evident, domnul Tăriceanu are dreptate, numai că se impun trei rectificări asupra unor scăpări datorate, probabil, apăsării grijilor politice (de genul: cum să facă mai mult pe placul premierului Ponta?):

 1. Prenumele domnului Iohannis este Klaus iar nu Hans.
 2. Numele organizației etnicilor germani din România este Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), iar nu Frontul Democratic German.
 3. FDGR este asociație de utilitate publică reprezentând minoritatea germană din România, iar nu partid. Iar ca membru al unei organizații ce reprezintă o minoritate etnică domnul Klaus Iohannis poate fi foarte bine, conform Legii Partidelor, membru al unui partid din România, fără a își pierde calitatea de membru al FDGR și desigur fără a fi considerat un traseist.

În rest domnul Tăriceanu are dreptate. Dreptate dintr-un banc cu trădiceni. Ce se mai poate spune? Doar că domnul Călin Popescu Tăriceanu îmbătrânește (politic) foarte urât.

Radu Zlati, deputat PNL

Etichete:, , , , , , ,

4 comentarii pe “Declarație de presă deputat Radu Zlati: Călin (Tăriceanu) file… de banc”

 1. Stelian Rotaru 2 septembrie 2014 la 7:59 AM #

  Tradiceanu foloseste si el ce a invatat de la comunisti : minciuna spusa des si apasat, convinge „prostimea” ! Traiasca Regele !

  Apreciază

 2. gabi M 5 septembrie 2014 la 6:22 PM #

  S-a dat ordin pe unitate ca Tariceanu sa rupa o parte din partid si sa o aduca drept tribut pesedeului-alias fsn1-vorba lui Ciorbea,saracu’!-iar fruzaverde si bleaga ,prin herr iohannis-zis lacusta- sa aduca ce a mai ramas din partid dupa ce l-au ajutat pe Antonescu sa plece ,la pdl -alias fsn2…Si uite asa, securitatea lui ceausescu plus kominternul filiala romaneasca a lui iliescu au reusit sa distruga cele doua MARI partide istorice romanesti,cele care au faurit statul roman si Romania Mare ,PNT si PNL , INTRU MULTUMIREA RUSIEI SI A OCCIDENTULUI ,COMPLICI LA MAREA TRADARE DE DUPA AL 2-LEA RAZBOI MONDIAL! Asa ca ,ce mi-e tariceanu ,ce mi-e iohannis ,doi tradiceni ce si-au indeplinit doar o sarcina de serviciu….

  Apreciază

 3. Radu Man 6 septembrie 2014 la 10:46 AM #

  Bravo,d-le Zlati,din prieten coleg de facultate,am inteles bine din presa?-fost consilier personal pe perioada interimatului de la Cotroceni,ati ajuns sa-l periati zilnic,cu ravna pe tradatorul sau si nu numai… ce v-a promis ,ce functie, sa nu-mi spuneti ca faceti voluntariat !

  Apreciază

  • Radu Zlati 7 septembrie 2014 la 2:36 PM #

   Stimate domn, fac ceea ce ar trebui să facă oricare membru al PNL, cu atât mai mult unul care este într-o funcție de demnitate publică datorită apartenenței la acest partid. Pentru interesul dvstră, vă asigur că domnul Antonescu cunoaște și aprobă acest comportament public, al meu și al multor alți susșinători ai săi. Sprijinul dat lui Crin Antonescu nu înseamnă și nu ar trebui să însemne ostilitate față de implementarea unor decizii majore ale PNL, cum este aceea a candidaturii lui Iohannis.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: